ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Είχε 11 ημέρες στο σπίτι τη νεκρή κόρη της και ο μικρός αδερφός της έδινε αγκαλιές


Μια μητέρα αποκαλύπτει ότι κράτησε για 11 ημέρες το άψυχο σώμα της 3χρονης κόρης της μέσα στο σπίτι της, μετά...

τον θάνατό της. Μάλιστα, ο νεότερος γιος της, Joshua, δύο ετών τότε, είδε το πτώμα της αδελφής της και της «έδινε πρωινές αγκαλιές».
Η μικρή Georgia Fieldsend πέθανε στην Αίγυπτο από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο στις 30 Δεκεμβρίου του 2013 και η σορός της μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο σπίτι της οικογένειας στην Αγγλία.
Η μικρή βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της σε ένα θέρετρο στη νότια Αίγυπτο, όταν κατέρρευσε στην αγκαλιά της μητέρας της και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα.
Η τραγική μητέρα, Ilse Fieldsend, αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του άψυχου σώματος της κόρης της και να της λέει συνέχεια πόσο την αγαπάει. Μετά από σχετική άδεια από νοσοκομείο και νεκροτομείο, αποφάσισε να κρατήσει για μερικές ημέρες τη σορό της κόρης της στο σπίτι.
«Γνωρίζω ότι αυτό που κάναμε σοκάρει αρκετούς, αλλά για εμάς είναι κάτι που έχει νόημα», δήλωσε στην Telegraph η μητέρα, η οποία όπως είπε, ξάπλωνε δίπλα στο νεκρό παιδί της λέγοντάς της πόσο την αγαπούσε. «Η σορός της κόρης μας, ανήκει σε εμάς και όχι σε κάποιο νεκροτομείο. Το ότι την είχαμε σπίτι, μας βοήθησε να τη θρηνήσουμε».
Η μικρή Georgia χάρισε με το θάνατό της ζωή σε έξι συνανθρώπους μας, αφού η οικογένειά του συναίνεσε στη δωρεά των οργάνων της.
πηγη
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Είχε 11 ημέρες στο σπίτι τη νεκρή κόρη της και ο μικρός αδερφός της έδινε αγκαλιές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Είχε 11 ημέρες στο σπίτι τη νεκρή κόρη της και ο μικρός αδερφός της έδινε αγκαλιές Reviewed by olablogs on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.