Έσφαξαν σχεδόν 300 κροκόδειλους σε χωριό της Ινδονησίας


Όχλος από εξαγριωμένους κατοίκους ενός χωριού σκότωσε περίπου 300 κροκόδειλους σε καταφύγιο για ζώα στην επαρχία Δυτική Παπούα της Ινδονησίας.

Η σφαγή έγινε σε αντίποινα για τον θάνατο ενός συγχωριανού τους, που πίστευαν ότι τον σκοτώθηκε από κροκόδειλο του καταφυγίου.

Σύμφωνα με το BBC, αξιωματούχοι της επαρχίας και της αστυνομίας ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την επίθεση και ότι τώρα μπορεί να απαγγείλουν κατηγορίες. Η δολοφονία ζώων που ανήκουν σε προστατευόμενα είδη είναι έγκλημα που τιμωρείται με πρόστιμο ή με φυλάκιση στην Ινδονησία.

Ο άτυχος κάτοικος του χωριού σκοτώθηκε την Παρασκευή το πρωί ενώ μάζευε λαχανικά από τον κήπο εκτροφής του καταφυγίου.

«Ένας υπάλληλος άκουσε κάποιον να φωνάζει για βοήθεια, πήγε γρήγορα εκεί και είδε έναν κροκόδειλο να επιτίθεται σε κάποιον» ανέφερε αξιωματούχος της επαρχίας.

Μετά την κηδεία το Σάββατο, αρκετές εκατοντάδες εξαγριωμένων ντόπιων πήγαν στο καταφύγιο, οπλισμένοι με μαχαίρια, φτυάρια, σφυριά και ρόπαλα. Τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι ο όχλος αρχικά επιτέθηκε στο γραφείο της φάρμας για τους κροκόδειλους και στη συνέχεια κατέσφαξε και τα 292 ερπετά του καταφυγίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Let's block ads! (Why?)

Έσφαξαν σχεδόν 300 κροκόδειλους σε χωριό της Ινδονησίας Έσφαξαν σχεδόν 300 κροκόδειλους σε χωριό της Ινδονησίας Reviewed by olablogs on 13:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.