Πλέον, μπορείτε να γυρίσετε όλη την Ευρώπη με λεωφορείο μόλις με 99 ευρώ

Η λογική τους μοιάζει πολύ. Ο στόχος τους είναι να βοηθήσουν όλους εμάς που θέλουμε να κάνουμε ένα eurotrip να το κάνουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Έτσι το InterFlix λάνσαρε ένα νέο εισιτήριο που επιτρέπει να ταξιδέψεις σε 5 προορισμούς με μόνο 99 ευρώ!

Κάνοντας μία κίνηση που θα ενθουσιάσει τους ταξιδιώτες, η μεγαλύτερη εταιρεία λεωφορείων της Ευρώπης, αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο εισιτήριο που επιτρέπει στους τουρίστες να ταξιδέψουν σε 5 προορισμούς με μόνο 99 ευρώ.

Σύμφωνα με την Guardian, το InterFlix, όπως ονομάζεται αυτό το ειδικό εισιτήριο, επιτρέπει σε κάθε ταξιδιώτη να κάνει 5 ταξίδια με τα λεωφορεία της εταιρείας μέσα σε διάστημα τριών μηνών σε 900 προορισμούς, σε 20 ευρωπαϊκές χώρες. Το εισιτήριο έχει την ίδια τιμή για όλες τις ηλικίες επιβατών.

Η εταιρεία λεωφορείων ιδρύθηκε στην Γερμανία το 2013, αλλά από το 2015 ξεκίνησε να έχει διεθνείς υπηρεσίες και, φέτος, επεκτάθηκε στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Το εισιτήριο έχει την ίδια τιμή για όλες τις ηλικίες επιβατών.

Let's block ads! (Why?)

Πλέον, μπορείτε να γυρίσετε όλη την Ευρώπη με λεωφορείο μόλις με 99 ευρώ Πλέον, μπορείτε να γυρίσετε όλη την Ευρώπη με λεωφορείο μόλις με 99 ευρώ Reviewed by olablogs on 12:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.