Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λάθος που κάνουν οι κομμώτριες, αλλά δεν μας λένε επειδή τους βολεύει!

Σχεδόν κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο, εξελίσσεται κάπως έτσι: συζητάτε με την κομμώτριά σας τι θα κάνετε αυτή τη φορά, σας λούζει και στη συνέχεια σας κουρεύει. Όλες αυτό κάνουμε.

Μέγα λάθος όμως, σύμφωνα με τον πασίγνωστο κομμωτή Jon Reyman, που υποστήριξε ότι δεν πρέπει να κουρευόμαστε λουσμένες. Ο λόγος; Δεν «φοράμε» τα μαλλιά μας μούσκεμα, οπότε γιατί να τα κουρεύουμε έτσι;

«Ένα καλό κούρεμα πρέπει να είναι το ίδιο καλό ίσιο, σγουρό, κάτω και πάνω. Οπότε, αν τα μαλλιά σας είναι υπέροχα όταν τα ισιώνετε και τα αφήνετε κάτω, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα όπως κι αν τα χτενίσετε.»

Και επειδή θέλαμε και μία δεύτερη γνώμη, ρωτήσαμε την Donna Tripodi από το Eva Scrivo Salon στη Νέα Υόρκη και όπως μας αποκάλυψε, πραγματικά εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών μας. «Τα μαλλιά μπορούν να επιμηκυνθούν έως και 50% από το κανονικό τους μήκος όταν τα βρέχουμε, οπότε η κομμώτριά σας θα πρέπει να το λάβει αυτό υπόψη της.»

Για τους περισσότερους τύπους μαλλιών, συστήνει να κουρευόμαστε με νωπά μαλλιά.

Let's block ads! (Why?)

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λάθος που κάνουν οι κομμώτριες, αλλά δεν μας λένε επειδή τους βολεύει! Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λάθος που κάνουν οι κομμώτριες, αλλά δεν μας λένε επειδή τους βολεύει! Reviewed by olablogs on 15:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.