Τα μπάνια του λαού και τα μπάνια του πρωθυπουργού

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό, τα μπάνια φαίνονται ως η πιο ελκυστική λύση για τον πρωθυπουργό. Αφού προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πάνε για βουτιές, ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε και ο ίδιος πράξη.

Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης: «Αν και ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε να είναι το τελευταίο καλοκαίρι του κ. Τσίπρα στην εξουσία, ωστόσο έθεσε το κόμμα του σε εκλογική ετοιμότητα. Ο,τι και να γίνει, όμως, εκλογές μέσα στο καλοκαίρι δεν πρόκειται να γίνουν, δεν φτάνουν άλλωστε οι συνταγματικές προθεσμίες και ο λαός θέλει τα μπάνια του. Και οι πολιτικοί το… μαύρισμά τους, με τη στενή έννοια του λόγου.

»Το είπε άλλωστε και ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε εάν βλέπει εκλογές: «Κάντε κανένα μπάνιο» ήταν η απάντηση. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης, καλού-κακού, όπως έμαθα, έδωσε εντολή στους βουλευτές να οργώσουν κατά το θέρος όλη την Ελλάδα ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Μάλιστα, προέτρεψε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει τις εκλογές πριν από τη ΔΕΘ ώστε «να βρει ένα καλό άλλοθι να γλιτώσει την επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα». Τώρα θα πείτε υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν μπάνια οι γαλάζιοι βουλευτές; Οχι βεβαίως…

»Ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει τα μπάνια του στα Χανιά. Ισως μεταβεί και στην Υδρα στις 18 Αυγούστου. Ο δε πρωθυπουργός άρχισε ήδη τα μπάνια του στο Σούνιο, όπου νοικιάζει εξοχικό. Αλλά για τα μπάνια και το μαύρισμα του πρωθυπουργού θα επανέλθω λίαν συντόμως…»

Let's block ads! (Why?)

Τα μπάνια του λαού και τα μπάνια του πρωθυπουργού Τα μπάνια του λαού και τα μπάνια του πρωθυπουργού Reviewed by olablogs on 18:17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.