Όταν ο Αλέξης Τσίπρας… συνάντησε τη Μελάνια Τραμπ [Εικόνες]


Η Μελάνια Τραμπ είναι αδιαμφισβήτητα η πιο… όμορφη Πρώτη Κυρία ανάμεσα σε αυτές που βρίσκονται στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Όχι άδικα: Πρώην μοντέλο, ψηλή, όμορφη, εντυπωσιακή και φινετσάτη.
Δικαιολογημένα, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά από τις άλλες Πρώτες Κυρίες και αυτό φάνηκε στον… μίνι πανικό που προκάλεσε στους άντρες ηγέτες.
Η Μελάνια έλαμπε μέσα στη λευκή διάφανη Elie Saab τουαλέτα της μαγνητίζοντας πάνω της όλα τα βλέμματα των ηγετών, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα είχε την τύχη να βρεθεί μια ανάσα από τη Μελάνια.
Ο έλληνας πρωθυπουργός στεκόταν ακριβώς πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν μπόρεσε να… αντισταθεί στο να περιεργαστεί με το βλέμμα του την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.
Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που το έκανε, αφού οι περισσότεροι «κάρφωσαν» με το βλέμμα τους την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, με την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε.
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε τη χαρά του, ούτε και για την Μπριζίτ Μακρόν, την οποία είχε γνωρίσει από την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στην Αθήνα.
πηγη
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας… συνάντησε τη Μελάνια Τραμπ [Εικόνες] Όταν ο Αλέξης Τσίπρας… συνάντησε τη Μελάνια Τραμπ [Εικόνες] Reviewed by Votingnow Twra on 19:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.