Άνθρωποι νομίζουν ότι καταγράφουν στην κάμερα μια Αρκουδίτσα που παίζει! ΑΥΤΟ όμως που κάνει στην πραγματικότητα; ΦΡΙΚΗ!

Μια καφέ αρκούδα που ονομάζεται Tomi είναι αναγκασμένη να ζει σε ένα κλουβί 24 ώρες την ημέρα δίπλα σε ένα εστιατόριο στην Αλβανία.

Ο ιδιοκτήτης του Tomi τον κυνήγησε με ένα ηρεμιστικό όπλο, και τον κρατά κοντά στο εστιατόριο για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Η αρκούδα είναι απελπιστικά πεινασμένη και περιμένει πατατάκια και γλυκά από τους επισκέπτες για να φάει. Ο Tomi φαίνεται να ζητιανεύει, με τα πόδια απλωμένα, και είναι πραγματικά ένα σπαρακτικό θέαμα.

Ζει σε ανυπόφορες συνθήκες και ως αποτέλεσμα δαγκώνει τα άκρα του λόγω πλήξης.

Οι επισκέπτες στο εστιατόριο βγάζουν βίντεο και selfie με τον Tomi, και δεν έχουν καμία ιδέα για το γεγονός ότι η αρκούδα ζει σε άθλιες συνθήκες.

Σωροί σκουπιδιών γεμίζουν το κλουβί του, και ο ιδιοκτήτης του, του δίνει μπύρα για να σβήσει τη δίψα του. Ο ιδιοκτήτης του, ακόμη παραδέχεται ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το κλείδωμα του Tomi για 24 ώρες την ημέρα!

Για να προσθέσει περαιτέρω στα βάσανα της αρκούδας, μια δεξαμενή γεμάτη με νερό και πέστροφες για το εστιατόριο είναι σε απόσταση μερικών μέτρων μακριά από τον Tomi.

Εκτός του Tomi, άλλες 80 μαύρες αρκούδες πιστεύεται ότι είναι παγιδευμένες σε κλουβιά σε εστιατόρια και παραλίες σε όλη την Αλβανία. Οι ακτιβιστές έχουν προτρέψει την κυβέρνηση της χώρας να τις σώσει από την αιχμαλωσία, αλλά παρά τις πολλές υποσχέσεις, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο.
Ο φωτογράφος, Roland Hoskins έβγαλε αυτές τις τρομερά στενάχωρες εικόνες, με την ελπίδα ότι η ιστορία θα ωθήσει τις αρχές να δράσουν.
πηγη
Άνθρωποι νομίζουν ότι καταγράφουν στην κάμερα μια Αρκουδίτσα που παίζει! ΑΥΤΟ όμως που κάνει στην πραγματικότητα; ΦΡΙΚΗ! Άνθρωποι νομίζουν ότι καταγράφουν στην κάμερα μια Αρκουδίτσα που παίζει! ΑΥΤΟ όμως που κάνει στην πραγματικότητα; ΦΡΙΚΗ! Reviewed by olablogs on 19:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.