Απίστευτη δήλωση πρώην συνεργάτη της CIA! Οι εξωγήινοι έρχονται στη Γη για να…

Πρώην συνεργάτης της CIA ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι χρησιμοποιούν τον πλανήτη μας για να ανεφοδιάζονται με ό,τι χρειάζονται…

Ο Ίνγκο Σβαν (Ingo Swann) είναι ερευνητής που συνεργάστηκε στο άκρως απόρρητο πρόγραμμα μέντιουμ της CIA «τηλεπισκόπησης».
Λέγεται ότι του ζητήθηκε από τη CIA να προσπαθήσει να διαβάσει τα μυαλά των εξωγήινων πιλότων που μας επισκέπτονται.
Ο Ρίτσαρντ Ντόλαν (Richard Dolan), κυνηγός UFO, ισχυρίζεται ότι ο Σβαν ήρθε αντιμέτωπος με ένα εξωγήινο σκάφος που πετούσε πάνω από μια απομονωμένη λίμνη στην Αλάσκα.

Αυτό που εμφανίστηκε ήταν αρχικά μια ομίχλη πάνω από τη λίμνη που αναπτύχθηκε σε ένα «φωτεινό νέον-μπλε χρώμα», πριν ένας συνδυασμός από μωβ, κόκκινους και κίτρινους κεραυνούς αρχίσουν να φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα από το σύννεφο.
Ο Ντόλαν γράφει: «Ο Σβαν με ενόραση είπε ότι το σκάφος ήταν ένα είδους ντρον [τηλεκατευθυνόμενο] ελεγχόμενο από κάπου αλλού», όπως αναφέρει το strange.
Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς αναζητούσε το σκάφος, απάντησε: «Ήταν διψασμένο. (…) Προφανώς κάποιος χρειαζόταν νερό και υποθέτω ότι ήρθαν και το πήραν. Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να το δεις αυτό».
πηγη
Απίστευτη δήλωση πρώην συνεργάτη της CIA! Οι εξωγήινοι έρχονται στη Γη για να… Απίστευτη δήλωση πρώην συνεργάτη της CIA! Οι εξωγήινοι έρχονται στη Γη για να… Reviewed by olablogs on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.