Αυτά είναι τα 6 σούπερ μυστικά καθαριότητας

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι πάντα ένας φόβος.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί καινοτόμοι και δημιουργικοί τρόποι για να κάνετε τη διαδικασία αυτή πολύ πιο εύκολη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους ακολουθήσετε!

Καθαρίστε το τηλέφωνο του ντους σας

Γεμίστε μια σακούλα τροφίμων με αποσταγμένο ξύδι και τυλίξτε την γύρω από το τηλέφωνο του ντους σας. Στη συνέχεια, δέστε την με ένα λαστιχάκι γύρω από το λαιμό του τηλεφώνου του ντους, ώστε να κλείσει σφιχτά. Αφήστε τη σακούλα όλη τη νύχτα και το πρωί το ντους σας θα είναι σαν καινούργιο!

Καθαρίστε με δύναμη

Χρειάζεστε μεγάλη δύναμη για τους σκληρούς λεκέδες του μπάνιου; Κανένα πρόβλημα. Πιάστε το δράπανο και στερεώστε πάνω του μια βούρτσα. Χρησιμοποιήστε το σπρέι καθαρισμού μπάνιου της επιλογής σας και αποχαιρετήστε τη βρωμιά χωρίς κόπο!

Αφαιρέστε τα υπολείμματα σαπουνιού με σπρέι μαγειρικής

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η λευκή βρωμιά στις πόρτες και στα πλακάκια του μπάνιου. Δυστυχώς, τα υπολείμματα σαπουνιού μπορεί να δημιουργηθούν γρήγορα και δύσκολα αφαιρούνται. Πιάστε ένα αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος και εφαρμόστε το γύρω από το ντους σας, ειδικά στις περιοχές με πολλά υπολείμματα σαπουνιού. Αφήστε το σπρέι καθίσει για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε πολύ καλά με κρύο νερό και κοινό καθαριστικό μπάνιου για να φύγουν τα υπολείμματα του σπρέι. Το ντους σας θα γίνει αμέσως πεντακάθαρο!

Γυαλίστε τις βρύσες σας με Baby Oil

Το baby oil μπορεί να δώσει στις μεταλλικές επιφάνειες του μπάνιου σας τη χαμένη τους λάμψη. Αρχικά, πιάστε ένα μαλακό πανί και βρέξτε το με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε το για να σκουπίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες και τις βρύσες σας. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε λίγο baby oil και τρίψτε το πανί πάνω από τις βρύσες σας για τέλεια λάμψη!

Χρησιμοποιήστε μαύρο τσάι για να καθαρίσετε τον καθρέφτη του μπάνιου σας

Ο καθρέφτης του μπάνιου σας μπορεί να φθαρεί αρκετά με την πάροδο του χρόνου. Αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι με το μαύρο τσάι μπορείτε να διατηρήσετε τον καθρέφτη του μπάνιου σας καθαρό. Για καθρέφτες που αρχίζουν να συσσωρεύουν βρωμιά, βρέξτε ένα μαλακό πανάκι σε μαύρο τσάι και τρίψτε με αυτό τον καθρέφτη. Οι τανίνες από το τσάι θα αφαιρέσουν εύκολα τη βρωμιά και το μπάνιο σας θα γίνει τέλειο σε χρόνο μηδέν!


fumara.gr

Let's block ads! (Why?)


Αυτά είναι τα 6 σούπερ μυστικά καθαριότητας Αυτά είναι τα 6 σούπερ μυστικά καθαριότητας Reviewed by olablogs on 22:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.