Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται όχι ως ο αντιπρόσωπος 80 εκατομμυρίων Τούρκων, αλλά ως ο ηγέτης 1,5 δισεκατομμυρίων μουσουλμάνων!!!!!!!!

Το απύθμενο θράσος του Ταγίπ Ερντογάν Έχει πλάτες που τον στηρίζουν ή απλά τρελάθηκε?

Γράφει ο Μαινόμενος

Τελευταία βλέπουμε συχνά τον Ταγίπ Ερντογάν να συμπεριφέρεται με έναν διπλωματικά πολύ ανάρμοστο τρόπο έναντι της οποιασδήποτε ξένης χώρας αμφισβητήσει τις επιλογές του! Ειδικά με τις Ηνωμένες πολιτείες, τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει μια διαμάχη άνευ προηγουμένου, με την Τουρκία να επιτίθεται με χαρακτηρισμούς στις ΗΠΑ και με τους Αμερικάνους να απειλούν αλλά τελικά να μην

προχωράνε ουσιαστικά, στην υλοποίηση των απειλών τους!

Από πολιτικής άποψης αν το έκανε ο οποιοσδήποτε προκάτοχός του ή κάποιος ηγέτης άλλης χώρας θα σήμαινε τον πολιτικό ίσως και τον βιολογικό  θάνατό του!

Η Τουρκία κατά τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης Ερντογάν δείχνει να ακολουθεί έναν εντελώς ανεξάρτητο δρόμο στις διεθνείς επιλογές της, μην υπολογίζοντας ότι «ανήκει» στο στρατόπεδο της δύσης και απλά χρησιμοποιεί την ιδιότητά της ως μέλος του ΝΑΤΟ για να αποκομίσει οφέλη, μεταξύ των οποίων είναι, η ασυλία έναντι διεκδικήσεων προς όμορα κράτη και η μεταβίβαση τεχνολογίας, κυρίως για στρατιωτική χρήση!

Το ίδιο κάνει και με την Ευρωπαική Ένωση, στην οποία δεν έχει σκοπό να γίνει μέλος, απλά γυροφέρνει το θέμα για να κερδίζει δασμολογικές απαλλαγές, επιδοτήσεις και άλλες οικονομικές και πολιτικές διευκολύνσεις! Με τους γείτονές της η συμπεριφορά είναι περιφρονητική και άθλια, κυμαινόμενη από αδικαιολόγητες διεκδικήσεις ως ένοπλη εισβολή (Συρία)!

 Η γενική συμπεριφορά του Τούρκου ηγέτη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δείχνει απίστευτη αλαζονεία σαν να είναι ο απόλυτος άρχοντας της ευρύτερης περιοχής, και μία τρομερή σκληρότητα στις επιλογές του! Δεν τον νοιάζει τίποτα, σαν να έχει ασυλία από όλα και την εν λευκώ εντολή να επιτύχει τους στόχους του με κάθε μέσον! Δεν υπολογίζει ούτε ζωές, ούτε διεθνές δίκαιο, ούτε ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε δημοκρατικές διαδικασίες, ούτε διπλωματικά πρωτόκολλα ! Πολλές φορές μοιάζει να μην υπολογίζει ούτε το ισοζύγιο της ωμής ισχύος! Όμως το τελευταίο είναι λάθος, γιατί η ισχύς είναι το μόνο πράγμα που ζυγίζει καλά πριν κάνει το οτιδήποτε, απλά η αντίληψη που έχει για το τι είναι ισχύς και πώς ισορροπείται στην περίπτωση της Τουρκίας είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που αντιλαμβανόμαστε στην δύση!

Για να το καταλάβουμε πρέπει να δούμε την εκ βαθέων κοσμοαντίληψη που έχει αυτός ο άνθρωπος αλλά και ο ευρύς κύκλος ανθρώπων γύρω του!

 Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι γέννημα θρέμμα της μουσουλμανικής αδελφότητας, της οργάνωσης-μήτρας όλων των σύγχρονων ισλαμικών κινημάτων από τα ποιο αθόρυβα μέχρι την Αλ-Κάιντα και το Ίσις!!

Αυτές οι οργανώσεις είναι εξαπλωμένες σε όλον τον κόσμο όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι και έχουν στέρεες βάσεις και πλουσιοπάροχη χρηματοδότηση, από τα κράτη του κόλπου κυρίως!

 Κεντρική ιδεολογία όλου αυτού του χώρου είναι η αναγέννηση του ισλάμ και η προσήλωσή του στον βασικό του στόχο σύμφωνα με το κοράνι: «Να μην υπάρξει άνθρωπος επί της Γής που να μην έχει ομολογήσει ότι ο μόναδικός θεός είναι ο Αλλάχ και ο Μωχάμεντ είναι ο προφήτης του»!

Το ισλάμ είναι εξ ιδρύσεως και εξ ιδεολογίας μία ιμπεριαλιστική θρησκεία ,με πολύ επιθετική τάση προσηλυτισμού είτε ειρηνικού είτε με πολεμικά μέσα!

Τα ειρηνικά μέσα τα ζήσαμε επί τουρκοκρατίας (εξοντωτική φορολογία, κοινωνικός αποκλεισμός, παιδομάζωμα κλπ) και τα ξαναζούμε τώρα με την οργανωμένη εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στις χριστιανικές χώρες και την εκ των άνωθεν οργάνωσή τους σε γκέτο, ώστε όχι μόνο να μην μπορούν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες όπου βρίσκονται, αλλά να τις πιέζουν για να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο ζωής!

Τα πολεμικά μέσα τα βλέπουμε με τον Ίσις την Αλ-Κάιντα και τις διάφορες ομάδες φανατικών ανά τον κόσμο! Και δεν είναι μόνο τώρα που ξαφνικά ριζοσπαστικοποιήθηκαν απλά ακολουθούνε  το ίδιο μοτίβο όπως σε όλη την ισλαμική ιστορία! Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των αδελφών-μουσουλμάνων, γνήσιο τέκνο των οποίων είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Ο άνθρωπος αυτός μαθήτευσε, πολιτικά δίπλα στον Νεσμεντίν Ερμπακάν, τον ηγέτη του ισλαμικού κόμματος της Τουρκίας κατά την δεκαετία του ΄90! Ο Ερμπακάν συγκυβέρνησε για λίγο με την Τανσού Τσιλέρ, μέχρι που  το βαθύ κράτος της Τουρκίας με «βελούδινο» πραξικόπημα, κατάργησε το κόμμα του και τον έστειλε στην φυλακή! Λίγα χρόνια αργότερα ο διάδοχός του, Ερντογάν, που είχε ιδρύσει καινούργιο κόμμα, θα θητεύσει και αυτός για λίγο στις τουρκικές φυλακές, όμως σύντομα θα βγεί και το βαθύ κράτος θα αποδεχθεί την άνοδό του στην εξουσία!

Για ποιο λόγο έγινε αυτή η αλλαγή στάσης στους κεμαλιστές, δεν είναι απολύτως σαφές! Πάντως ο Ερντογάν φρόντισε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και κράτησε χαμηλό προφίλ μέχρι να σταθεροποιήσει την τουρκική οικονομία να αυξήσει την δημοτικότητά του και να σταθεροποιήσει την θέση του μέσα στους κρατικούς μηχανισμούς!

Ταυτόχρονα, παράλληλοι κομματικοί κρατικοί μηχανισμοί που είχε στήσει από τον καιρό της παρανομίας, ενίσχυαν με χρήματα και άλλα μέσα τους εκατομμύρια φτωχούς ψηφοφόρους του, ενώ οι ισλαμικές τράπεζες έδιναν πακτωλούς χρημάτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που τον υποστήριζαν !

Έτσι δημιούργησε μία νέα τάξη επιχειρηματιών πιστή σε αυτόν και ένα μεγάλο στρατό ψηφοφόρων από τα χαμηλότερα στρώματα, που είδαν την ζωή τους να βελτιώνεται δραματικά με την πολιτική του!

Όλα αυτά βέβαια, δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχε την γενναιόδωρη χρηματοδότηση από τις ισλαμικές μοναρχίες του Κόλπου, που ασπάζονται την σκληρή έκφραση του ισλάμ!! Αν δεν υπήρχαν οι πακτωλοί χρήματος των αδελφών μουσουλμάνων και των υποστηρικτών τους, που ήρθαν είτε ως ενίσχυση στο κόμμα αλλά κυρίως ως επενδύσεις, δεν θα συνέβαινε το οικονομικό θαύμα που απογείωσε την οικονομία της Τουρκίας!

 Βλέπουμε λοιπόν ότι ο θόρυβος γύρω από το ισλάμ που γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν οφείλεται σε μερικούς φανατικούς αποκεφαλιστές ούτε σε κάποια πλουσιόπαιδα, εμίρηδες, γόνους βασιλικών οικογενειών, ούτε ακόμα σε κάποια εκατομμύρια πεινασμένων που αποφάσισαν να ζήσουν καλύτερα στην Ευρώπη! Το ισλάμ έχει τρομερή δυναμική, παλμό, όραμα, και παρά του ότι φαίνεται διχασμένο και κατακερματισμένο, στην πραγματικότητα έχει δομή, οργάνωση και ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο! Αυτό το είχε καταλάβει πριν 120 χρόνια ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, όταν νεαρός ακόμα πολέμησε τους μουσουλμάνους στο Σουδάν και το Αφγανιστάν!http://www.pronews.gr/istoria/705010_i-profiteia-toy-oyinston-tsortsil-gia-islam

Το κατάλαβε τότε, που ο ισλαμικός κόσμος βρισκόταν στην χειρότερη δυνατή κατάσταση! Αναρωτιέμαι γιατί οι σύγχρονοί μας Ευρωπαίοι εθελοτυφλούν και αρνούνται να δουν τα σημάδια, που φωνάζουν!

Στην αντίληψη των ισλαμιστών υπάρχει πολύ ισχυρή η έννοια της «όμμα» δλδ του συνόλου των πιστών στον Αλλάχ και τον προφήτη του τον Μωχάμεντ! Η όμμα είναι ανώτερη από την έννοια του κράτους και ο «χαλίφης», δλδ ο διάδοχος του προφήτη έχει ανώτερο κύρος από τον οποιονδήποτε βασιλιά ή αρχηγό κράτους!

Ο στόχος όλων των πιστών μουσουλμάνων είναι η ένωση όλων των μουσουλμανικών κρατών κάτω από μία διοίκηση υπό έναν χαλίφη! Υπάρχουν μια σειρά από προφητείες στο ισλάμ που λένε ότι στο «τέλος των καιρών» δλδ στην εποχή μας θα εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο του δικού μας αντίχριστου ο «Ντατζάλ» και την ίδια εποχή θα εμφανιστεί και ο αντίστοιχος μεσσίας ο «Μάχντι», οι οποίοι θα πολεμήσουν σε έναν καταστροφικό πόλεμο και στην τελική μάχη που θα γίνει στην πόλη Ράκκα, θα νικήσει ο Μάχντι! Και τότε θα υπάρξει αναγέννηση και επέκταση του ισλάμ! Πριν από τον πόλεμο, συνεχίζει η προφητεία , ο Μάχντι θα ενώσει όλους τους μουσουλμάνους! Όλα αυτά υποτίθεται ότι θα λάβουν χώρα στο εγγύς μέλλον! Οι προφητείες αυτές δεν λοιδορούνται και δεν αποτελούν πίστη ενός περιθωριακού κομματιού της κοινωνίας,  όπως γίνεται σε εμάς, αλλά αντίθετα θεωρούνται έγκυρες από την μεγάλη πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένων  και ατόμων με ηγετικές θέσεις στην πολιτική και την οικονομία!

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί το άτομο και η χώρα που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτόν τον ρόλο! Έχουν ενδιαφέρον οι ομιλίες του Ιμράν Χουσέιν, ενός διάσημου ιμάμη που ασχολείται με εσχατολογικά θέματα του κορανίου!  https://www.youtube.com/watch?v=a8_DGU4JnOU  Στο πρώτο μέρος μιλάει για τα σημάδια του ερχομού των προσώπων αυτών και από΄το 1:48 αναφέρεται στην σχέση της ορθοδοξίας με το αληθινό ισλάμ στο τέλος των καιρών!

Έχουν σημασία όλα αυτά, ακόμα και αν σε εμάς φαίνονται γραφικά, γιατί σε εκείνο το μέρος του κόσμου παίρνονται σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα αυτά τα κριτήρια! Ο μεγάλος ηγέτης είναι εν αναμονή για να έρθει , και οι πιστοί περιμένουν τα σημάδια για να τον αναγνωρίσουν! Μόλις εμφανιστεί τότε όλοι οι μουσουλμάνοι θα παραμερίσουν τις διαφορές τους και θα στοιχηθούν πίσω του! Τα κράτη, τότε,  θα έχουν ελάσσονα σημασία, το ίδιο και οι διάφορες έχθρες μεταξύ των διαφόρων δογμάτων και φατριών! Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα κίνημα εντός του σουνιτικού ισλάμ για να τα βρούν με τους Σιίτες! Και δεν είναι μόνο πολιτικό κίνημα είναι και θρησκευτικό! Αν παραμεριστούν οι δογματικές διαφορές μεταξύ τους και καταλαγιάσουν τα μίση, θα μπούμε σε μία πολύ αλλιώτικη φάση του παιχνιδιού των ισορροπιών!

Η Τουρκία αυτήν την στιγμή υπό την εξουσία του Ερντογάν προσπαθεί να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου! Και πληρεί πολλά κριτήρια για αυτόν τον ρόλο!

1)       1)Είναι η ποιο ανεπτυγμένη τεχνολογικά ειδικά στον στρατιωτικό τομέα είναι η μόνη χώρα στο ισλάμ που σχεδιάζει και παράγει ή φιλοδοξεί να παράξει, προηγμένα οπλικά συστήματα, από άρματα και ηλεκτρονικά μέχρι αεροπλάνα και πλοία! 2) έχει τον μεγαλύτερο και ποιο αξιόμαχο στρατό από τις αδελφές χώρες! 3)Είναι η μοναδική που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και φλερτάρει και με την Ευρωπαική Ένωση 4) Η γεωγραφική της θέση την κατατάσσει στις ποιο σημαντικές, γεωστρατηγικά, χώρες του κόσμου αφού ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου συνορεύει με την Ρωσία, τα Βαλκάνια την μέση Ανατολή, τον Καύκασο και είναι σχεδόν πάνω στα κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου! 5) Έχει έναν σημαντικά μεγάλο πληθυσμό (80 εκατομμύρια) με υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από παρόμοιες χώρες και σχετικά υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα!

2)      Ο ίδιος ο Ερντογάν έχει δείξει στόφα μεγάλου ηγέτη: 1) Βρίσκεται 16 χρόνια στην εξουσία παρόλο που έγινε πραξικόπημα εναντίων του ! 2) έχει καταφέρει παρά τον πόλεμο των εχθρών του να επιβάλλει την θέλησή του εντός της Τουρκίας με σιδηρά πυγμή και να είναι τώρα σχεδόν ο απόλυτος μονάρχης! Αν αυτή του η ιδιότητα ,σε εμάς τους δυτικούς, φαντάζει απεχθής, στους ανατολίτες έχει τελείως άλλη επίδραση! 3) Καταφέρνει να κρατάει πολύ καλές ισορροπίες στο εξωτερικό, παρόλη την αυθάδη συμπεριφορά του και έτσι να κερδίζει μικρές μάχες χωρίς πόλεμο! Μόνο τώρα τελευταία υπερβαίνει κάποια όρια και μπορεί να σπάσουν κάποιες ισορροπίες! Τώρα όμως έχει αρχίσει να αισθάνεται πολύ ισχυρός! 4) Έχει ωθήσει την τουρκική οικονομία σε πρωτοφανή ανάπτυξη και τα φτωχότερα στρώματα σε ευημερία που δεν είχαν ποτέ! Μάλιστα έβαλε την χώρα και στους G20!

Όλα αυτά είναι κριτήρια που θέτουν και σε αυτόν και στην χώρα του την υποψηφιότητα για την ηγεσία του μουσουλμανικού κόσμου! Μένει μόνο η τελική απόδειξη!

Έτσι απαντάται το ερώτημα του τίτλου του άρθρου:

Ο Ερντογάν  συμπεριφέρεται όχι ως ο αντιπρόσωπος 80 εκατομμυρίων Τούρκων, αλλά ως ο ηγέτης 1,5 δισεκατομμυρίων μουσουλμάνων!!!!!!!!

Όμως έχει πραγματικά τις πλάτες που χρειάζεται για να παριστάνει τον μέγα ηγέτη? Η απάντηση είναι «ναι υπό όρους»!!

Η χώρα του είναι αρκετά ισχυρή και υπάρχει μία ολόκληρη πλευρά του πλανήτη έτοιμη να τον στηρίξει, αν και μόνο αν, μπορέσει να αποδείξει ότι είναι ο ηγέτης που θα μπορέσει να εκτελέσει μία από τις εντολές του Κορανίου προς τους πιστούς του: την επέκταση του ισλάμ στις χώρες των απίστων!

Το Κοράνι ζητάει συνεχή προσπάθεια απόκτησης νέων πιστών είτε με προσηλυτισμό είτε δια της βίας!

Ο Ερντογάν για να αποδείξει ότι είναι ο εκλεκτός πρέπει να βάλει κάποια χώρα απίστων υπό τον άμεσο έλεγχο της Τουρκίας και υπό το δικό του ισλαμιστικό καθεστώς! ¨Όχι απαραίτητα μέσω πολέμου αλλά όχι όμως και αποκλείοντας τον!

Οι ειρηνικές προσπάθειες που έχει κάνει στα Βαλκάνια έχουν εξαντλήσει την δυναμική τους, ως προς την δυνατότητα να στρέψει με την πειθώ, κάποιες χώρες με μικτό πληθυσμό προς το ισλάμ! Αυτές οι χώρες είναι η Αλβανία, η Βοσνία και τα Σκόπια! Το πρόβλημα είναι ότι πέραν του ότι εκεί οι πληθυσμοί δεν είναι αμιγώς μουσουλμανικοί, έχουν ζήσει πολλές δεκαετίες υπό κομμουνιστικό καθεστώς που έκανε τους ανθρώπους περισσότερο κοσμικούς παρά θρήσκους!

Επίσης οι γειτονικές χώρες είναι χριστιανικές και η επίδραση του δυτικού τρόπου ζωής είναι ισχυρή! Έτσι τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για τζαμιά και προσηλυτισμό, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα!

Οι άλλες του επιλογές είναι οι εξής: Προς βορρά έχει την Ρωσία και τις χώρες του Καυκάσου: Όμως παρόλη την όψιμη συμμαχία μαζί τους, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να επέμβει στο μαλακό τους υπογάστριο! Με οποιοδήποτε τίμημα! Δεν έχυσαν τόσο αίμα τζάμπα στην Τσετσενία, για να έρθει ο όποιος Ερντογάν να τους χαλάσει την σούπα!  Ο «σουλτάνος» γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η ζώνη είναι απρόσιτη για εκείνον!

Προς ανατολάς έχει την Συρία και το Ιράκ: Εκεί έχει ήδη επέμβει με μέτρια αποτελέσματα, όμως αυτές είναι ήδη μουσουλμανικές χώρες, οπότε αυτό μπορεί να αποτελεί κέρδος  για την Τουρκία αλλά δεν αποτελεί κέρδος για την «όμμα», αφού δεν κερδίζει νέους πιστούς!

Έτσι απομένουν μόνο δύο επιλογές: Στα νότια η Κύπρος και στα δυτικά η Ελλάδα! Τα δύο ελληνικά κράτη που βρίσκονται στην χειρότερη μεταπολεμική φάση τους αποδυναμωμένα ,εγκαταλελειμμένα και βαλλόμενα πανταχόθεν! Τώρα μάλιστα που επιβεβαιώθηκε   και η ύπαρξη τεραστίων κοιτασμάτων στην θάλασσα, ποιος τον σταματάει!!

Αν επιτεθεί και καταλάβει την υπόλοιπη Κύπρο και μέρος της Ελλάδας (Θράκη ,Αιγαίο) και καταστήσει, το εναπομείναν τμήμα, δορυφόρο της Τουρκίας κερδίζει τα εξής: 1) Στο εσωτερικό γίνεται ο νέος Αττατούρκ που πραγματοποιεί τον «εθνικό όρκο» και ανεβαίνει η δημοτικότητά του στα ύψη! 2) Με τα τεράστια κοιτάσματα που αποκτάει καθίσταται παγκόσμιος ενεργειακός κολοσσός και λύνει το πρόβλημα της οικονομίας του! 3) Αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά γιατί θα ελέγχει πλέον καθ ολοκληρίαν την επικοινωνία της Μεσογείου με την Μαύρη θάλασσα καθώς και την λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου! Επίσης θα είναι ένα βήμα κοντύτερα με τις φιλικές του χώρες των Βαλκανίων και υλοποιείται έτσι το μουσουλμανικό βαλκανικό τόξο! 4) Αναβαθμίζεται το κύρος του διεθνώς και προκαλεί φόβο στους εχθρούς του! 5) και τελευταίο αλλά σημαντικότερο, εκπληρώνει τα κριτήρια για να γίνει ο ηγέτης της όμμα δλδ του συνόλου του ισλάμ! 

Πολλοί επιχαίρουν για τις κυρώσεις που του επέβαλε η Αμερική γιατί έτσι, λέει, θα αποδυναμωθεί η οικονομία και δεν θα μπορεί να μας πολεμήσει! Πόσο άστοχη είναι αυτή η άποψη!! Οι κυρώσεις θα επιταχύνουν την απόφαση (ήδη ειλημμένη ) να μας επιτεθεί! Πριν οι κυρώσεις του κάνουν ζημιά! Και με μία πολεμική νίκη και τα κοιτάσματα στο χέρι, θα διαπραγματεύεται σε άλλες βάσεις την επόμενη ημέρα! Ακόμα και με την Αμερική! Επιπλέον θα μιλάει ως ο αντιπρόσωπος όλης της παγκόσμιας μουσουλμανικής κοινότητας! Είτε το αποδέχονται οι υπόλοιποι είτε όχι!

Το δικό μας πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι αποκλειστικά ούτε ο Ερντογάν ούτε, οι κεμαλιστές, ούτε μόνο η Τουρκία σαν κράτος! Η Τουρκία είναι μόνο το κεφάλι του φιδιού και ο ελληνισμός βρίσκεται ακριβώς μέσα στο στόμα του!

Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι τυχαία η υπόσχεση που έδωσαν οι Πακιστανοί ότι θα υποστηρίξουν τους Τούρκους σε περίπτωση πολέμου εναντίων μας! Ούτε η προστασία που πουλάει ο Ερντογάν στο σύνολο των μουσουλμάνων που διαβιούν στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη! Και μετά από εμάς έχει σειρά ,εν καιρώ, πρώτα τα βαλκάνια και μετά η υπόλοιπη Ευρώπη! Δεν είναι τυχαία η εισβολή τόσων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και η γκετοποίησή τους! Μουσουλμάνοι είναι στην πλειοψηφία τους, άνδρες νεαρής ηλικίας! Οι περισσότεροι περνάνε μέσω Τουρκίας και πολλοί φτάνουν στην Τουρκία με τις τουρκικές αερογραμμές!

Είναι αξιοπερίεργο πως η επίσημη ευρωπαική πολιτική για το μεταναστευτικό είναι τόσο χαλαρή! Δεν μπορεί να είναι τοοοόσο ηλίθιοι! Και μετά όλες αυτές οι ΜΚΟ με τους πακτωλούς των χρημάτων που φέρνουν κόσμο για ποιόν δουλεύουν? Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η διείσδηση? Γιατί δεν είναι μόνο οι ισλαμικές οργανώσεις που προωθούν την λαθρομετανάστευση! Υπάρχουν δυνάμεις εντός της Δύσης που προωθούν κάποιο σχέδιο, με ενδιάμεση φάση την έλευση εκατομμυρίων λαθραίων! Αλλά αυτό είναι αντικείμενο άλλου άρθρου!!

Τι θα κάνουν οι διάφορες διεθνείς δυνάμεις για τα αλαζονικά σχέδια του Ερντογάν?

Η Γερμανία υπήρξε πάντοτε φιλοτουρκική και σε αυτήν την φάση πιστεύει ότι, αν βοηθήσει την Τουρκία να πάρει μέρος των ελληνικών κοιτασμάτων, θα επέμβει η ίδια ως πρώτη χώρα της Ευρώπης, για να «εγγυηθεί» την ασφάλεια των Ευρωπαικών συμφερόντων και θα βάλει χέρι στο πετρέλαιο και το αέριο που τόσο της λείπει! Κούνια που τους κούναγε, αν πιστεύουν ότι ο νέος «χαλίφης» πλέον, θα τηρήσει την οποιανδήποτε συμφωνία ή ότι θα υπαναχωρήσει από κέρδη που πήρε με τα όπλα μπροστά σε μία άοπλη Γερμανία!

Η Ρωσία παρόλο που έχει, πολύ έξυπνα, δημιουργήσει συμμαχία με την Τουρκία και πάει να την απομακρύνει από την Δύση, δεν έχει άγνοια του κινδύνου που περικλείει ένα ενωμένο ισλάμ! Θα χρησιμοποιήσει την Τουρκία όσο της χρειαστεί και μετά βλέπουμε ! Το ίδιο κάνει και η Τουρκία! Το θέμα είναι αν θα σπάσει η συμμαχία, πριν την καταστροφή της Ελλάδας ή μετά!

Οι Αμερικάνοι τα έχουν σπάσει με την Τουρκία και υποτίθεται ότι θα μας προστατέψουν από αυτήν! Αν τελικά το κάνουν, δεν θα είναι για δικό μας όφελος, αλλά για την προστασία των γεωστρατηγικών συμφερόντων τους! Θα αρπάξουν και αυτοί ότι προλάβουν! Μπορεί τελικά να μας σώσουν από την ολοκληρωτική καταστροφή, αλλά θα μας υποβιβάσουν από αποικία, στο στάτους της ανθυποαποικίας και μάλιστα διαμελισμένης!

Να μην περιμένουμε ούτε αλληλεγγύη ούτε ελεημοσύνη από κανέναν! Κανένας δεν θα πει «αρκετά πέρασαν, ας τους βοηθήσουμε»! Για όλους αυτούς είμαστε απλά, μια εγγραφή στα λογιστικά τους βιβλία! Ότι κάνουμε μόνοι μας! Για εμάς και άθελά μας και για όλη την Ευρώπη!

Η γεωγραφική μας θέση, μας κάνει φυσικό ανάχωμα στις επελάσεις των ορδών της ανατολής !

Έλαχε στην δική μας την γενεά, να πρέπει να είμαστε εμείς που θα κόψουμε το κεφάλι του ερπετού, κι έτσι, για άλλη μια φορά να σώσουμε τον πολιτισμένο κόσμο, από τους βαρβάρους της εποχής μας!!

Το πώς θα το κάνουμε είναι ένα μεγάλο ζητούμενο! Με ποια μέσα και με ποια ηγεσία! Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε στην τύχη γιατί ένα τέτοιο χτύπημα μπορεί να είναι και το τελειωτικό για την Ελλάδα! Πρέπει να ανατρέψουμε άμεσα την κατάσταση χρεοδουλοπαροικίας στην οποία βρισκόμαστε , να ανασυντάξουμε δυνάμεις και να αμυνθούμε ή και να επιτεθούμε, αν χρειαστεί, προκειμένου να μην γίνουμε ανάμνηση και έκθεμα σε κάποιο μουσείο!

Καλή δύναμη

μαινόμενος

https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html

Let's block ads! (Why?)



Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται όχι ως ο αντιπρόσωπος 80 εκατομμυρίων Τούρκων, αλλά ως ο ηγέτης 1,5 δισεκατομμυρίων μουσουλμάνων!!!!!!!! Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται όχι ως ο αντιπρόσωπος 80 εκατομμυρίων Τούρκων, αλλά ως ο ηγέτης 1,5 δισεκατομμυρίων μουσουλμάνων!!!!!!!! Reviewed by olablogs on 12:31 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.