Καταγράφηκαν Ιπτάμενες Πυραμίδες στους Ουρανούς;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα πράγματα που συμβαίνουν στους ουρανούς το τελευταίο διάστημα είναι πολύ περίεργα έως και πολύ αλλόκοτα, θα έλεγε κανείς. Ωστόσο είναι πραγματικά και έχουν καταγραφεί.
Τι μπορεί να συμβαίνει όταν εμφανίζονται στα σύννεφα ή ανάμεσά τους τρίγωνα ή σχήματα που παραπέμπουν σε πυραμίδες;
«Εύκολο”, θα πει ένας σκεπτικιστής. «Πρόκειται για παρειδωλίες. Είναι γνωστό το φαινόμενο που παθαίνει ο εγκέφαλός μας όταν αναγνωρίζει πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα”.
Φυσικά, δεν μπορούμε να απορρίψουμε αυτό το σκεπτικό. Αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε πως γίνεται να υπάρχει μία τέλεια συμμετρία, πως γίνεται να υπάρχουν τόσο τέλειες γραμμές στα σχήματα, πως γίνεται κάποια από αυτά να δίνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για τρισδιάστατα αντικείμενα, πως γίνεται να εμφανίστηκαν σε διαφορετικά σημεία σε ένα πολύ μικρό κοντινό χρονικό διάστημα; Πολύ παράξενες συμπτώσεις να συμβαίνουν όλα μαζί.
Είναι απλά μερικά παράξενα σύννεφα ή πρόκειται για διαστημόπλοια ανώτερων πολιτισμών;
Είναι δύσκολο να αποφύγουμε την ιδέα να μην θυμηθούμε την περίπτωση του θεού Τεχούτι, ο οποίος θρυλείται ότι έφτασε στην Αίγυπτο σε μία ιπτάμενη πυραμίδα.
Διαβάστε επίσης:
Ο Θεός Τεχούτι Έφθασε στην Αίγυπτο με Πυραμίδα από τον Ουρανό

Μπορεί αυτά τα σχήματα και οι σκιές τους να κρύβουν πραγματικές ιπτάμενες πυραμίδες και άρα να υποθέσουμε ότι πίσω τους κρύβονται οι θεοί που είχαν καταφθάσει στον πλανήτη μας κατά το παρελθόν, όπως υποστηρίζεται από την θεωρία των αρχαίων αστροναυτών;
Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει με τις περιπτώσεις που πρέπει να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ώστε να μπορέσετε να σχηματίσετε μία άποψη, την οποία μπορείτε να καταθέσετε στα σχόλια που ακολουθούν παρακάτω:
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

‘Floating Pyramids’ – «Just didn’t look like normal clouds” – Rectangle over SC



diadrastika

Let's block ads! (Why?)


Καταγράφηκαν Ιπτάμενες Πυραμίδες στους Ουρανούς; Καταγράφηκαν Ιπτάμενες Πυραμίδες στους Ουρανούς; Reviewed by olablogs on 15:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.