ΑΥΤΗ η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου - Ο λόγος; Παρατηρήστε την καλύτερα και θα καταλάβετε!


Το καθάρισμα δεν είναι και το πρώτο μας μέλημα...
Όταν έχεις πολλά στο κεφάλι σου, το πλύσιμο των πιάτων είναι λογικό να μείνει πιο πίσω. Αυτό έχει συμβεί σε όλους μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορούν να κάνουν τα πιάτα να μαζευτούν στον νεροχύτη. Εάν έχετε περάσει και εσείς καταθλιπτικό επεισόδιο τον τελευταίο χρόνο, θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις έναν νεροχύτη γεμάτο πιάτα.

Όλοι ξέρουμε πως η κατάθλιψη μπορεί να κάνει τραγικά πράγματα στο σώμα και το μυαλό, αλλά σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα άγνωστα συμπτώματα που βιώνουν κάποιοι.

Ευτυχώς, η Brittany Ernsperger έδωσε στον κόσμο μία ειλικρινή, αφιλτράριστη ματιά στον κόσμο της κατάθλιψης που πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να δουν.

Το έκανε αυτό ανεβάζοντας την παραπάνω εικόνα, έναν νεροχύτη γεμάτο φρεσκοπλυμένα πιάτα.


Έγραψε:

«Αυτή είναι η εμφάνιση της κατάθλιψης.

Όχι. Όχι τα καθαρά πιάτα. Αλλά το γεγονός πως υπήρχαν τόσα βρώμικα πιάτα που είχα πάνω από 2 εβδομάδες να πλύνω.

3 μέρες πριν έκατσα στο πάτωμα της κουζίνας και τα κοιτούσα ενώ έκλαιγα. Ήξερα πως έπρεπε να τα καθαρίσω. Το ήθελα πολύ. Αλλά η κατάθλιψη δεν με άφηνε. Μου ρουφούσε την ζωή. Σαν μαύρη τρύπα. Γρήγορα, σαν κινούμενη άμμος που βούλιαζε.»

Η κάτοικος της Indiana εξήγησε πως όσοι πάσχουν από κατάθλιψη και άγχος μπορούν να έχουν πολύ σκοτεινά επεισόδια που κάνουν ακόμα και τα εύκολα πράγματα να φαίνονται βουνό.

«Και το χειρότερο δεν είναι τα πιάτα. Τα ρούχα, το σκούπισμα, το να ντυθείς, το να κάνεις ντους, να ντύσεις τα παιδιά, να βουρτσίσεις τα δόντια σου, καθημερινές δουλειές. Όλα είναι πολύ πιο δύσκολα.»


Αλλά παρόλα αυτά, η Brittany βρήκε έναν τρόπο να κλείσει θετικά την ανάρτησή της και εξήγησε πως την έκανε ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να νιώσουν περισσότερο όμορφα για τις ψυχικές τους ασθένειες.

‘Η κατάθλιψη είναι κάτι τόσο «δυνατό» που πολλοί αποφεύγουν να μιλάνε γι’αυτό για να μην νομίζουν οι άλλο πως είναι «αδύναμοι.»

Δεν είστε αδύναμοι. Είστε πολύ δυνατοί και έχετε περάσει πολλά, απλά το σώμα σας χρειάζεται ένα διάλειμμα.’

«Δεν θέλω την συμπόνοια κανενός. Απλά σας λέω πως είμαι εδώ για σας. Εάν νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιον, να ξέρετε πως θα είμαι πάντα εδώ.»

Με όλη την αρνητικότητα στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, είναι πολύ καλό να ξέρεις πως υπάρχουν και άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο επικοινωνίας για καλό σκοπό

Let's block ads! (Why?)


ΑΥΤΗ η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου - Ο λόγος; Παρατηρήστε την καλύτερα και θα καταλάβετε! ΑΥΤΗ η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου - Ο λόγος; Παρατηρήστε την καλύτερα και θα καταλάβετε! Reviewed by olablogs on 12:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.