Γύρισε στον πρώην της για να έχει ο γιος της πατέρα. Όταν όμως την έγδυσε και την πέταξε στο πάτωμα, ο εφιάλτης ξεκίνησε…

Η Paola Mascambruni από την Αργεντινή είναι 38 χρονών. Είναι επίσης η μητέρα τεσσάρων παιδιών και επιζών από ένα φρικτό έγκλημα που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο: ενδοοικογενειακή βία. Μερικές μέρες πριν, κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν τα άσχημα τραύματά της και έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.
Δείτε την ιστορία της…

Το 2009, η Paola γνώρισε τον Rodrigo Eduardo Picolini, έναν άντρα που δούλευε μαζί της στο Aerolíneas της Αργεντινής. Σύντομα ερωτεύτηκαν και ήταν πολύ χαρούμενοι. Λίγο καιρό αργότερα,η Paola έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν η πρώτη φορά που ο Rodrigo έδειξε μία πολύ σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς του.

Στον δεύτερο μήνα, το ζευγάρι είχε μία διαφωνία. Εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και της πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας. Λίγο αργότερα νευρίασε πάλι και της τσίμπησε το μάγουλο στη μέση ενός εμπορικού κέντρου. Επειδή κατάλαβε το λάθος του, της ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να μην το κάνει ποτέ ξανά.

H Paola αποφάσισε να τον εμπιστευτεί και να μείνει μαζί του για το παιδί τους. Έξι μήνες μετά όμως, ο Rodrigo έγινε πάλι βίαιος, την πέταξε στο κρεβάτι και της έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο. Τότε, ήξερε πως έπρεπε να τελειώσει την σχέση τους. Η Paola δεν ξαναείδε τον άντρα μέχρι την μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους. Παρόλο που δεν ήταν πια ζευγάρι, ήθελε ακόμα να υποδεχτεί το παιδί του στον κόσμο.

Αρχικά η Paola χάρηκε που τον είδε αλλά λίγο αργότερα κάτι τον εκνεύρισε, άρχισε να χτυπάει πράγματα και το προσωπικό του νοσοκομείου τον απομάκρυνε γρήγορα από το δωμάτιο. Η Paola συνέχισε την ζωή της και προσπάθησε να ξεχάσει τις άσχημες εμπειρίες.

Προτιμούσε να είναι μόνη παρά με έναν βίαιο άντρα και δεν τον άφηνε να την πλησιάσει. Τελικά άρχισε μία νέα σχέση με έναν άντρα που ήταν σαν πατέρας στον γιο της, Valentino αν και δυστυχώς δεν κράτησε για πολύ. Η Paola άρχισε να νιώθει άσχημη που μεγαλώνει τον γιο της χωρίς τον πατέρα του και σκέφτηκε να του δώσει μία ευκαιρία.

Έτσι, παρά τα όσα της είχε κάνει ο Rodrigo, εκείνη αποφάσισε να τον καλέσει για άλλη μία φορά. Εκείνος άρχισε να επισκέπτεται τον γιο του και να πηγαίνουν μαζί βόλτες. Όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν μια χαρά και τον Μάιο του 2016 βγήκε μαζί με την Paola και για δείπνο. Εκείνο το βράδυ αποφάσισαν να κάνουν άλλη μία προσπάθεια για να είναι μαζί.

Το επόμενο σαββατοκύριακο όμως, ο Valentino γύρισε από το σπίτι του πατέρα του με δάκρυα στα μάτια. Τον είχε χτυπήσει ο πατέρας του στο πρόσωπο και την κοιλιά και ήταν αφηνιασμένος. ‘Κάλεσα για να ζητήσω εξηγήσεις αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ήρθε για να μου γκρεμίσει το σπίτι. Με το αμάξι του έσπασε την πόρτα και απείλησε με πιστόλι να με σκοτώσει.’

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Paola κάλεσε την αστυνομία. Τέλειωσε την σχέση τους και δεν τον είδε ξανά μέχρι τον Δεκέμβριο όταν άκουσε πως είχε τρακάρει με την μηχανή του. Εκείνος υποστήριξε πως το τρακάρισμα τον είχε βοηθήσει να δει καθαρά τα πράγματα και να καταλάβει πως η βίαιη συμπεριφορά του ήταν αδικαιολόγητη.

Είχε πάει να χάσει την ζωή του και πλέον είχε αποφασίσει να ζήσει μία διαφορετική ζωή. Φαινόταν πως πίστευε τα όσα έλεγε και έτσι η Paola τον πίστεψε και αποφάσισε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Στις 16 Μαρτίου 2017, ο Rodrigo γύρισε σπίτι με πολύ παράξενη διάθεση. Είχε ντυθεί καλά και φαινόταν σαν να θέλει να την εντυπωσιάσει. Όταν όμως εκείνη δεν σχολίασε την εμφάνισή του, εκείνος την ρώτησε επιθετικά τον λόγο. Όταν εκείνη δεν απάντησε αρκετά γρήγορα, ο Rodrigo βγήκε έξω φρενών.

‘Κλείδωσε τις πόρτες. Με έγδυσε. Με άρπαξε από τους ώμους και έσπασε ένα παράθυρο με την πλάτη μου. Με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα, προσπαθώντας να με στραγγαλίσει. Προσπαθούσε να τον ηρεμήσω αλλά εκείνος το είχε πάρει απόφαση να με σκοτώσει.’

Ο ξυλοδαρμός κράτησε δύο ώρες…

Η Paola προσπαθούσε να ξεφύγει ουρλιάζοντας αλλά κανείς δεν μπορούσε να την βοηθήσει. Σε κάποια στιγμή κατάφερε να βάλει το κλειδί στην πόρτα για να την ανοίξει, αλλά την έπιασε από πίσω, την πέταξε στο πάτωμα και την χτύπησε στο πρόσωπο. Τελικά, κατάφερε να φύγει από το σπίτι, να πηδήξει πάνω από τον φράχτη του κήπου της και να φωνάξει για βοήθεια. Όλοι φοβόντουσαν να την υπερασπιστούν αλλά κάποιος κάλεσε την αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο κρανίο, τραύματα στην μύτη, σπασμένα δόντια και μελανιές σε όλο της το σώμα. Ήταν πολύ τυχερή που ζούσε. Ο Rodrigo κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και στάλθηκε στην φυλακή. Είχε υποσχεθεί να αλλάξει και να γίνει καλύτερος αλλά κάθε φορά γινόταν το ίδιο πράγμα.

Εκείνη ήθελε να τον πιστέψει, κυρίως για χάρη του γιου τους, αλλά αυτό αποδείχτηκε μεγάλο λάθος. Φαινόταν πως ο Rodrigo ήταν ένας ψυχοπαθής που δεν μπορούσε να νιώσει την πραγματική αγάπη.

Είναι ένα συνηθισμένο σενάριο: οι άντρες κλαίνε, δίνουν δώρα και κάνουν υποσχέσεις για να τραβήξουν πίσω τα θύματά τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί οι άντρες δεν μπορούν να αλλάξουν και αντί γι’αυτό, εκμεταλλεύονται τους άλλους γύρω τους για να τους κάνουν να πιστέψουν πως έχουν αλλάξει..

Η Paola θέλει να προειδοποιήσει και άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Το μήνυμά της: μην πιστεύετε τα ψέματά τους και φύγετε όσο μπορείτε.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στον κόσμο σαν τον Rodrigo. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που ζουν στην σιωπή και κρύβουν τα όσα περνάνε κάτω από τα ρούχα και το μακιγιάζ τους. Είναι σημαντικό να συγχωρούμε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πως πολλές φορές το χρησιμοποιούν αυτό οι άντρες για να κρατάνε φυλακισμένες τις γυναίκες τους σε ένα φαύλο κύκλο κακοποίησης.

Ιστορίες όπως αυτή μας ραγίζουν την καρδιά αλλά επίσης δίνουν στους ανθρώπους που το χρειάζονται την δύναμη για να καταπολεμήσουν όσα περνάνε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μιλήστε με την αστυνομία ή καλέσετε στο 15900, την γραμμή SOS για τέτοιες περιπτώσεις. 

Let's block ads! (Why?)

Γύρισε στον πρώην της για να έχει ο γιος της πατέρα. Όταν όμως την έγδυσε και την πέταξε στο πάτωμα, ο εφιάλτης ξεκίνησε… Γύρισε στον πρώην της για να έχει ο γιος της πατέρα. Όταν όμως την έγδυσε και την πέταξε στο πάτωμα, ο εφιάλτης ξεκίνησε… Reviewed by olablogs on 15:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.