Εταιρία τζιν ψάχνει να προσλάβει άτομα που θέλουν να πίνουν και να ταξιδεύουν στον κόσμο

Με πληροφορίες από tilestwra.com Την τέλεια δουλειά προσφέρει ένα μπαρ στο Λονδίνο που πληρώνει κόσμο για να πίνει και να ταξιδεύει – Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 27 Αυγούστου

Σας αρέσει να πίνετε τζιν τόνικ και να ταξιδεύετε; Τότε ίσως είστε ο τέλειος υποψήφιος για μια δουλειά που προσφέρει ένα μπαρ στο Σόχο του Λονδίνου και συνδυάζει αυτές τις δύο προϋποθέσεις.
Η δουλειά προσφέρεται από την εταιρεία που παρασκευάζει το τζιν Bombay Sapphire και το Inception Group, που ψάχνουν έναν διεθνή πρεσβευτή για τα προϊόντα τους.

Η δουλειά δημιουργήθηκε για το λανσάρισμα ενός νέου μπαρ, που είναι εμπνευσμένο από τον Φιλέα Φογκ, ήρωα του βιβλίου του Ιουλίου Βερν.

Το μπαρ λέγεται «Mr Fogg’s Society of Exploration» και βρίσκεται στην καρδιά του Σόχο.
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέσω της ιστοσελίδας του Mr Foggs, όπου οι υποψήφιοι καλούνται μέχρι τις 27 Αυγούστου να αναρτήσουν ένα βίντεο στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι ιδανικοί για τη δουλειά.

Οι λίγοι τυχεροί που θα προσληφθούν θα ταξιδέψουν στο Μουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Σαν Φραντσίσκο, τη Νέα Τόρκη και τη Λισαβόνα το διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου.

Ωστόσο, θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κατανάλωση τζιν, καθώς θα πρέπει να καταγράφουν το ταξίδι τους και να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα καθώς και σε blog.
Επίσης, θα πρέπει να μαζεύουν βότανα και άλλα συστατικά που θα βρουν στο ταξίδι ώστε όταν επιστρέψουν στο Λονδίνο να δημιουργήσουν το δικό τους κοκτέιλ. Επίσης, κάθε φορά που θα επιστρέφουν στο μπαρ θα παίρνουν δώρο κι ένα κοκτέιλ για το σπίτι.

Πάντως, ενώ η δουλειά ακούγεται ιδανική, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος του μισθού, ενώ πέραν της αγάπης στο τζιν και τα ταξίδια, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δεξιότητες στη φωτογραφία, στο γράψιμο καθώς και μια αξιοσημείωτη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε βίντεο: Αγγελία ζητά εργαζόμενους που θέλουν να πίνουν τζιν και να ταξιδεύουν στον κόσμο.
Αιτήσεις εδώ.

Let's block ads! (Why?)


Εταιρία τζιν ψάχνει να προσλάβει άτομα που θέλουν να πίνουν και να ταξιδεύουν στον κόσμο Εταιρία τζιν ψάχνει να προσλάβει άτομα που θέλουν να πίνουν και να ταξιδεύουν στον κόσμο Reviewed by olablogs on 23:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.