Έφερε στον κόσμο τρίδυμα. ένα χρόνο μετά, μια σερβιτόρα δίνει στον άντρα της ένα μυστηριώδες σημείωμα

Την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα, ο Dan και η Maxi ήθελαν απλά να περάσουν λίγο χρόνο με τις δύο κόρες τους, Harper και Harlow. Η οικογένεια στρατιωτικών από το Arkansas πήγε για φαγητό έξω. Ο Dan και η Maxi περνούσαν τέλεια με τις κόρες τους.

Όταν τελείωσαν το γεύμα τους και ο Dan ετοιμαζόταν να πληρώσει, παρατήρησε ένα σημείωμα στο πίσω μέρος του λογαριασμού.

“Απολαύστε τα μωρά σας, δεν θα μείνουν μικρά για πάντα. Από την οικογένεια απέναντι σας, ο Θεός να σας έχει καλά.”

Προς έκπληξη τους, η ανώνυμη οικογένεια είχε πληρώσει το γεύμα τους. Αλλά δεν ήξεραν ότι από την οικογένεια Cortez έλειπε κάποιος σήμερα. Τίποτα δεν ήταν όπως φαινόταν…


Η Maxi μοιράστηκε αυτή την απίθανη ιστορία με τους φίλους της στο Facebook: “Προς την οικογένεια που καθόταν απέναντι μας στο εστιατόριο σήμερα. Δεν ρωτήσατε τίποτα και δεν σας είπαμε τίποτα. Ωστόσο, κάνατε κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όταν η σερβιτόρα μας έδωσε το σημείωμα, αρχίσαμε να δακρύζουμε.

Για εσάς ήμασταν μια οικογένεια τεσσάρων που γιόρταζε τον πιο σημαντικό άντρα στις ζωές μας. Δεν ξέρετε όμως ότι πέρυσι ήμασταν πέντε άτομα που γιόρταζαν.”

“Πέρσι χάσαμε ένα από τα τρίδυμα μας! Οι γιορτές είναι οι χειρότερες για εμάς. Χωρίς να το γνωρίζετε, πληρώσατε για το γεύμα μας. Μπορεί να μην μάθετε ποτέ την ιστορία μας ή την επίδραση που είχε κάτι τόσο μικρό στις ζωές μας. Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου! Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να φτάσει σε εσάς, έτσι μια μέρα να μάθετε ότι αυτή η μικρή πράξη έκανε την γιορτή μας λίγο πιο εύκολη φέτος!”

“Παρακαλώ κοινοποιήστε το για το δουν κι εκείνοι”


Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει παιδί, κι έτσι δοκίμασαν την εξωσωματική. Και όχι μόνο έπιασε, αλλά απέκτησαν και τρίδυμα! Στις 27 Μαΐου 2015, ο Landon, η Harper και η Harlow γεννήθηκαν με καισαρική. Και τα τρία υγιή μωρά γύρισαν σπίτι μαζί μετά από 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, ο Landon άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα. Ο Dan τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε με βακτηριακή μηνιγγίτιδα. Ο Landon πέθανε τελικά όταν ήταν 7 εβδομάδων. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γιόρταζαν την Γιορτή του Πατέρα χωρίς εκείνον.


Όπως έλεγε το σημείωμα, τα παιδιά τους δεν θα μείνουν για πάντα μικρά, αλλά ο Landon θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά τους.

“Έχω τα κορίτσια μου και είμαι χαρούμενος, αλλά αν τα είχα και τα τρία θα ήταν τέλεια”, λέει ο Dan.


“Από την στιγμή που γεννήθηκε, δεν έκλεισε τα μάτια του. Ήθελε να είναι ξύπνιος όλη την ώρα. Λες και ήξερε ότι δεν είχε πολύ χρόνο”, λέει η Maxi.

Το ζευγάρι εξεπλάγη με την ευγενική πράξη – ειδικά τη στιγμή που την είχαν περισσότερο ανάγκη. Μοιράστηκαν την ιστορία τους, προκειμένου να βρουν την οικογένεια που έκανε αυτή την ευγενική πράξη και τους ευχαριστήσουν που του έδωσαν “καινούρια ζωή”.

Let's block ads! (Why?)


Έφερε στον κόσμο τρίδυμα. ένα χρόνο μετά, μια σερβιτόρα δίνει στον άντρα της ένα μυστηριώδες σημείωμα Έφερε στον κόσμο τρίδυμα. ένα χρόνο μετά, μια σερβιτόρα δίνει στον άντρα της ένα μυστηριώδες σημείωμα Reviewed by olablogs on 17:57 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.