ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Δέχονται (σε αγώνες μπάσκετ) τα Σκόπια ως «Μακεδονία»…

ΕΘΝΙΚΑ. - 19 Αυγ 2018 - 8:30

Loading...


Το στιγμιότυπα είναι από τον  αγώνα Μπάσκετ της Ελλάδος με τη FYROM στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας που φιλοξενείται στο Μαυροβούνιο, όπου προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως απροκάλυπτα πια η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ΔΕΧΕΤΑΙ να παίζει η Εθνική Ελλάδος με την.. Εθνική Μακεδονίας ….
Και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί με το που είδε να αναγράφεται η fyrom ως MKD έπρεπε να φύγει από το παρκέ μέχρι να το διορθώσουν και να τους γράψουν με το συνταγματικό τους όνομα. Όπως είναι η πάγια γραμμή της Ελλάδος εδώ και χρόνια
Στείλαμε μήνυμα στην ομοσπονδία και περιμένουμε απάντηση, πήραμε και τηλέφωνο να διαμαρτυρηθούμε και δεν το σήκωνε κανείς.
\

Παραθέτουμε τα στοιχεία τους να δοκιμάσετε και εσείς. είτε στέλνοντάς τους email, είτε μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook είτε τηλεφωνώντας τους.

 Εδώ είναι και το βίντεο από το παιχνίδι όπου με ντροπή θα παρακολουθήσετε να αναγράφετε το ΜΚΔ και με περίσσεια ντροπή η ομοσπονδία να αφήνει τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος να αγωνίζονται.

Ακόμα και να αιφνιδιάστηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

θα έπρεπε με το που είδε την προπαγάνδα να αναγράφεται

ως MKD να αποχωρήσει άμεσα 

Η Διέξοδος Ελλάς θα εξαντλήσει όλα τα μέσα για να μάθει τι ακριβώς συνέβη και γιατί η Ελληνική
Ομοσπονδία δεν αντέδρασε. Παιχνίδια με τα Εθνικά μας Θέματα δε θα γίνουν ανεκτά.
diexodos-ellas.xn--qxam

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Let's block ads! (Why?)



ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Δέχονται (σε αγώνες μπάσκετ) τα Σκόπια ως «Μακεδονία»… ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Δέχονται (σε αγώνες μπάσκετ) τα Σκόπια ως «Μακεδονία»… Reviewed by olablogs on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.