Θυμάστε τα διδυμάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα; Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα δεν θα το Πιστεύετε.

H Donna Aylmer έκλαψε όταν έμαθε ότι θα αποκτούσε δίδυμα κοριτσάκια. Ωστόσο, μετά τον τοκετό, δεν πίστευε στα μάτια της.

Η Lucy γεννήθηκε με κόκκινα μαλλιά, γαλάζια μάτια και χλωμό δέρμα με φακίδες. Η Maria, από την άλλη, γεννήθηκε με σκουρόχρωμο δέρμα, καστανά μαλλιά και σκούρα μαλλιά με μπούκλες.
Η μητέρα τους Donna, είναι μισή μαύρη και μισή λευκή και ο σύζυγός της είναι Καυκάσιος. Οι γονείς από την πόλη Gloucester, της Αγγλίας, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι τα δίδυμα μωρά τους έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος. Ωστόσο, όταν τα κορίτσια έκλεισαν τα 18 το 2015, οι διαφορές στην εμφάνισή τους ήταν ακόμα πιο έντονες.

Οι αδερφές είναι καλύτερες φίλες, αλλά δεν μοιάζουν καθόλου. Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν καν ότι έχουν συγγένεια, πόσο μάλλον ότι είναι δίδυμες. Δυστυχώς, αυτό προκάλεσε bullying στο σχολείο.

«Πίστευαν ότι είμαι υιοθετημένη και με φώναζαν φάντασμα,» εξομολογείται η Lucy με δάκρυα στα μάτια.

Αν και η Lucy δέχτηκε bullying, η Maria επιθυμούσε μερικά χαρακτηριστικά της Lucy, καθώς μεγάλωναν.

«Μισώ τα κατσαρά μαλλιά μου. Παλιά έκλαιγα γι’ αυτό,» αναφέρει η Maria, κοιτώντας τα ίσια και κόκκινα μαλλιά της αδερφής της.

Σήμερα, έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά παραμένουν αχώριστες. Η Maria είναι πιο εξωστρεφής και η Lucy το αντίθετο, αλλά και οι δύο έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους.

Το μόνο που θέλουν είναι ο κόσμος να αποδεχτεί ότι είναι δίδυμες, αντί να τις κοροϊδεύουν. «Αν μια μέρα αποκτήσω παιδιά, ίσως μοιάζουν με τη Lucy,» αναφέρει η Maria.

Let's block ads! (Why?)

Θυμάστε τα διδυμάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα; Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα δεν θα το Πιστεύετε. Θυμάστε τα διδυμάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα; Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα δεν θα το Πιστεύετε. Reviewed by olablogs on 00:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.