«Έκάψε. Σκότωσε. Κατάστρεψε»: Ο μακελάρης του Πάρκλαντ ισχυρίζεται ότι παρακινήθηκε από «δαίμονα»


Ο Νίκολας Κρουζ, ο μακελάρης που αιματοκύλησε το σχολείο στο Πάρκλαντ της Φλόριντα, ομολόγησε...
σε έναν από τους ντετέκτιβ που του πήραν κατάθεση ότι ένας «δαίμονας» στο κεφάλι του, τον παρακίνησε να κάνει κακό.

Σε έγγραφα, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές, περιλαμβάνεται η εν λόγω συζήτηση του Κρουζ με τον ντετέκτιβ, μετά την σύλληψη του νεαρού την 14η Φεβρουαρίου.

Ο 19χρονος μιλούσε για τους νεκρούς γονείς του και έναν δαίμονα, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, ήταν μέσα στο κεφάλι του. Στο εν λόγω έγγραφο περιλαμβάνονται και λεπτομέρειες για μία συνάντηση που είχε ο Κρουζ με τον μικρότερο αδελφό του, σημειώνει το CNN.com.







«Σκοτώστε με»
Όπως φαίνεται από τα έγγραφα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο αστυνομικός ρώτησε τον μακελάρη αν θέλει λίγο νερό, με εκείνον να του απαντά πως δεν του αξίζει.

Η κατάθεση του νεαρού στον αστυνομικό βιντεοσκοπούνταν και όταν ο ντετέκτιβ αποχωρούσε από το δωμάτιο ο Κρουζ μιλούσε στον εαυτό του λέγοντας: «Σκότωσέ με. Απλά σκότωσέ με».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο 19χρονος ακούγεται να λέει: «Θέλω να πεθάνω. Στο κάτω-κάτω δεν είσαι τίποτα παραπάνω από έναν ανάξιο τύπο. Σου αξίζει να πεθάνεις γιατί είσαι ανάξιος. Θέλω να πεθάνω».

«Ένας δαίμονας στο κεφάλι μου»
Σύμφωνα με τον Κρουζ, ο δαίμονας του έλεγε να κάνει κακά πράγματα. Ήταν η φωνή που του είπε να αγοράσει το όπλο.

Όταν ο αστυνομικός ρώτησε τον μακελάρη ποια ήταν τα ακριβή λόγια του «δαίμονα», απάντησε: «Κάψε. Σκότωσε. Κατέστρεψε». Ο Κρουζ είπε στον ντετέκτιβ ότι μερικές φορές έπαιρνε ναρκωτικά ή κάπνιζε μαριχουάνα για να σταματήσει να ακούει τη φωνή.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε ο νεαρός ο δαίμονας του μιλούσε ακόμη και την ώρα που ήταν μέσα στο χώρο που έδινε κατάθεση, λέγοντάς του να αυτοκτονήσει.

«Θα μπορούσες να σταματήσεις τον δαίμονα παίρνοντας μία συνταγή για ιατρική μαριχουάνα. Θα μπορούσες να σταματήσεις τον δαίμονα αν έπαιρνες μία συνταγή για ηρεμιστικά. Θα μπορούσες να σταματήσεις στον δαίμονα όποια στιγμή ήθελες. Δεν ήθελες να τον σταματήσεις», ήταν η απάντηση που έλαβε ο μακελάρης από τον αστυνομικό.

Ακούγοντας τα παραπάνω ο 19χρονος έλαβε μία αμυντική στάση, λέγοντας ξανά και ξανά «δεν μου αρέσει ο δαίμονας», πριν τελικώς ζητήσει δικηγόρο.

Όταν ο αστυνομικός αποχώρησε από το δωμάτιο ο Κρουζ συνέχισε να μιλά στον εαυτό του. «Γιατί δεν με σκότωσε;», έλεγε επανειλημμένα.

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Let's block ads! (Why?)

«Έκάψε. Σκότωσε. Κατάστρεψε»: Ο μακελάρης του Πάρκλαντ ισχυρίζεται ότι παρακινήθηκε από «δαίμονα» «Έκάψε. Σκότωσε. Κατάστρεψε»: Ο μακελάρης του Πάρκλαντ ισχυρίζεται ότι παρακινήθηκε από «δαίμονα» Reviewed by olablogs on 13:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.