Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα αναφορά για τρεις πρασινωπές σφαίρες που αποθανατίστηκαν σε μια πανοραμική φωτογραφία κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος στην λίμνη Country, στον Καναδά, στις 10 Ιουλίου 2018.
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, η μία αφαίρα είναι αρκετά απομακρυσμένη από τις άλλες δύο. Μάλιστα, δεδομένου της απόστασης από το σημείο λήψης τους θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες, ίσως, όσο μία μεγάλη πολυκατοικία. Βέβαια, πολλοί θα μπορούσαν εύκολα να πουν ότι είναι σαπουνόφουσκες ή κάτι παρόμοιο και τίποτε περισσότερο.

Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά
Όλες φαίνονται όμοιες από μακριά, αλλά με μία προσεκτική επιθεώρηση της κάθε σφαίρας, διαπιστώνεται ότι είναι διαφορετικές μεταξύ τους, καθώς τα μοτίβα του πράσινου μέσα ή γύρω από στις σφαίρες είναι διαφορετικά, πράγμα που αποκλείει την αντανάκλαση του φακού και άλλα φαινόμενα που μπορεί να προκαλεί ο φωτογραφικός φακός, όπως εξηγεί ο Scott C. Waring.
Επιπλέον μας λέει ότι, αν και το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να «πιάσει” όλα όσα βλέπει, μπορεί να το κάνει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά
Υπάρχουν πολλές αναφορές για πράσινα λαμπερά UFO κατά τη διάρκεια της νύχτας σε εκείνη την περιοχή και ο ίδιος πιστεύει ότι η συγκεκριμένη θέαση αποτελεί μία 100% απόδειξη για ξένους προς τη Γη επισκέπτες. Επιπλέον, το συμβάν αναφέρεται στην MUFON με αριθμό υπόθεσης #94181, όπως σημειώνει στην σελίδα του ufosightingsdaily.com
Χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, οι τρεις σφαίρες ή orbs, δεν έγιναν αντιληπτές άμεσα, αλλά μέσα από τον υπολογιστή. Οι φωτογραφία λήφθηκε από ένα smart phone μοντέλο της Samsung.

Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά
Ποιά είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο; Κάτι που προκάλεσε ο φακός; Μπορεί να είναι κάποιο είδος εξωγήινων σφαιρικών και ιπτάμενων οχημάτων;

diadrastika

Let's block ads! (Why?)


Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά Τρεις Μεγάλες Πρασινωπές Σφαίρες Περιφέρονται σε Λίμνη του Καναδά Reviewed by olablogs on 15:23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.