Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Σφίγγετε τη Γροθιά σας για την Προσωπικότητά σας!

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι που η προσωπικότητά μας έχει συνδεθεί άμεσα με μέρη του σώματός μας. Το κυριότερο από αυτά φαίνεται να είναι τα χέρια μας. Συχνά, δείχνουν πολλά πράγματα για τις ζωές μας και τον τρόπο που αντιδράμε σε διάφορα ερεθίσματα, τις επιλογές που κάνουμε και τη συμπεριφορά μας συνολικά.

Ένα συνηθισμένο και απλό παράδειγμα είναι πως συχνά συγκρίνουμε τους αριστερόχειρες με τους δεξιόχειρες. Οι αριστερόχειρες φαίνεται να είναι καλύτεροι καλλιτέχνες και νευριάζουν ή φοβούνται πιο εύκολα από τους δεξιόχειρες.

Παρομοίως, στη χειρομαντία, οι γραμμές του χεριού δείχνουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, του χαρακτήρα μας και της μοίρας μας.

Ένας άλλο τρόπος που μπορούμε να αναλύσουμε την προσωπικότητά μας, είναι κοιτάζοντας τη γροθιά μας. Εξετάζοντας το πως σφίγγουμε τα χέρια μας και το πού βάζουμε τα δάχτυλά μας, μπορούμε να καθορίσουμε ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς μας.

Κάντε το τεστ! Εσείς τι τύπος είστε; A, B, ή C;

Credit: sun-gazing.com

Let's block ads! (Why?)


Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Σφίγγετε τη Γροθιά σας για την Προσωπικότητά σας! Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Σφίγγετε τη Γροθιά σας για την Προσωπικότητά σας! Reviewed by olablogs on 01:02 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.