Οι Αμερικάνοι ΕΔΙΩΞΑΝ τους τούρκους Πιλότους που εκπαιδεύονταν στα F-35 και τα πάνε στις αποθήκες…!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα κοινωνικά δίκτυα από ειδικούς του χώρου της άμυνας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να θέσει σε κατάσταση μακράς αποθήκευσης τα δύο τουρκικά F-35Α (Νο. 18-0001 & 02) σε ειδικό χώρο στην αεροπορική βάση Luke, όπου πραγματοποιείτο η εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων και μηχανικών. Επιπλέον οι τελευταίοι θα πρέπει να εγκαταλείψουν με τις οικογένειες τους χώρους της βάσης όπου φιλοξενούνταν και να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Ουσιαστικά, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων και μηχανικών τερματίζεται άδοξα και ξαφνικά, λίγες εβδομάδες αφότου ξεκίνησε, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την πορεία του προγράμματος ένταξης των πρώτων F-35Α στο δυναμικό της τουρκικής Αεροπορίας (THK) πριν από το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας.
defence-point.gr

Let's block ads! (Why?)


Οι Αμερικάνοι ΕΔΙΩΞΑΝ τους τούρκους Πιλότους που εκπαιδεύονταν στα F-35 και τα πάνε στις αποθήκες…!!! Οι Αμερικάνοι ΕΔΙΩΞΑΝ τους τούρκους Πιλότους που εκπαιδεύονταν στα F-35 και τα πάνε στις αποθήκες…!!! Reviewed by olablogs on 21:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.