H δουλειά στη Σύρο που έχει γίνει viral: Κέρδισε χρήματα φροντίζοντας 55 γάτες [εικόνες]

Αν αγαπάτε τις γάτες και την Σύρο, τότε σας περιμένει εκεί μία δουλειά την οποία θα λατρέψετε.

Ποια; Το καταφύγιο God's Little People Cat Rescue στη Σύρο, το οποίο αναζητά κάποιον να φροντίζει τις 55 γάτες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Όποιος επιλεχθεί τελικά γι αυτή την δουλειά θα έχει όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα, ενώ θα μένει σε ένα όμορφο νησιώτικο σπίτι.

Μάλιστα ο τυχερός θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την εργασία, την ξεκούραση και την δουλειά, ενώ θα αμειφθεί κανονικά για τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, το καταφύγιο προσβλέπει σε μακροχρόνια σύμβαση εργασίας με όποιον επιλεγεί, με πληρωμένη απασχόληση τουλάχιστον έξι μηνών, μετά από μικρή, δοκιμαστική περίοδο εθελοντικής εργασίας.

Πάντως εκτός από το σπιτάκι της με θέα έναν όμορφο κήπο, υπέροχη θέα στην θάλασσα έχει και το καταφύγιο με τις 55 παιχνιδιάρικες γάτες που περιμένουν κάποιον να τις φροντίζει και να παίζει μαζί τους.

Let's block ads! (Why?)


H δουλειά στη Σύρο που έχει γίνει viral: Κέρδισε χρήματα φροντίζοντας 55 γάτες [εικόνες] H δουλειά στη Σύρο που έχει γίνει viral: Κέρδισε χρήματα φροντίζοντας 55 γάτες [εικόνες] Reviewed by olablogs on 12:27 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.