Nησιά Πι Πι, ένας ασιατικός παράδεισος


Ένα μέρος ιδανικό για χαλάρωση και απομόνωση...Τα νησιά Πι Πι βρίσκονται στην θάλασσα του Andaman και απέχουν δυο περίπου ώρες από το Πουκέτ. Αποτελούν μέρος των 130 νησιών που περιλαμβάνονται στην επαρχία του Krabi στην ακτή της Ταϊλάνδης.

Το μεγαλύτερο νησί του συγκροτήματος είναι το Πι Πι Ντον που αποτελείται από δύο τμήματα που συνδέονται μεταξύ τους με μια λωρίδα άμμου, μήκους ενός χιλιομέτρου και ακολουθεί το Πι Πι Λέι.

Τα ήσυχα και γραφικά τοπία με την εντυπωσιακή φύση σε πρώτο πλάνο προσφέρουν τις πιο ήσυχες και νωχελικές διακοπές που μπορεί κανείς να ονειρευτεί.

Η φήμη τους εκτοξεύτηκε μετά την ταινία The Beach που γυρίστηκε στον κόλπο Maya Bay στο Πι Πι Λέι. Ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο συρρέουν χιλιάδες τουρίστες για να ζήσουν από κοντά τις αυθεντικές εμπειρίες ενός παραδεισένιου μέρους.

Από το Πουκέτ θα νοικιάσετε μια ξύλινη βάρκα μαζί με τον οδηγό της και ξεκινώντας την περιήγηση θα ανακαλύψετε παρθένα μέρη, καθώς τα περισσότερα νησιά κατοικούνται μόνο από πιθήκους και διάφορα είδη πουλιών.

Μπορείτε να περάσετε τα βράδια στο Πι Πι Ντον που διαθέτει τουριστικές υποδομές και να προγραμματίζετε ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

Ανακαλύψτε τον πολύχρωμο θαλάσσιο κόσμο με καταδύσεις στα σμαραγδένια νερά και επισκεφθείτε το Bamboo island με την ατελείωτη λευκή παραλία και τα εντυπωσιακά χρώματα του ωκεανού την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Στη monkey beach δείτε από κοντά τους πιθήκους, που βγαίνουν από τη ζούγκλα όταν ακούν το θόρυβο των τουριστών προς αναζήτησης τροφής.

Αξίζει να κάνετε καγιάκ ή να ψαρέψετε στα διάφανα νερά ενώ για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχει η δυνατότητα να αναρριχηθείτε στους βράχους ή να περπατήσετε στη ζούγκλα.

Let's block ads! (Why?)


Nησιά Πι Πι, ένας ασιατικός παράδεισος Nησιά Πι Πι, ένας ασιατικός παράδεισος Reviewed by olablogs on 01:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.