Respect to mr. Gill !!



George Adalis B

RESPECT !!! 

Respect to mr. Gill !!


Στο βίντεο που σας βάζω στα σχόλια, είναι ο captain Keith Gill . Το βίντεο το έχετε δει όλοι φαντάζομαι. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι αυτός που πιλοτάρει το ελικόπτερο (φωτό) , δηλαδή ο....

κύριος Gill , δεν είναι Ελληνας αλλά Καναδός. Μένει στην Ελευσίνα και κατάγεται από το Κίνγκστον του Καναδά (Οντάριο) όπου αποφοίτησε από σχολή πιλότων. Είναι Εκπαιδευτής πιλότων στην εταιρία Erickson Incorporated και πετά με ένα Helitanker 730 της Erickson και σβήνει φωτιές σε όλη την Ελλάδα.
Στον άνθρωπο αυτό οφείλουμε πολλά όπως και σε όλους τους πιλότους που υπερέβαλαν εαυτούς την μέρα εκείνη! Αλλά σε αυτόν λίγο παραπάνω μιας και δεν είναι καν Ελληνας!
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όμως τον παρακολουθώ καιρό τώρα και είναι ένας άνθρωπος που τρέφει μεγάλο σεβασμό για την χώρα μας και θα ήθελα μια μέρα να του σφίξω το χέρι!
Του οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!
Τίποτε άλλο…

We all thank you for your services sir Keith Gill !!!
ΥΓ.
Το βίντεο δεν είναι από το Μάτι αλλά από άλλο μέτωπο της 23ης Ιουλίου. Οπως αναφέρει και ο ίδιος, δεν ανήρτησε βίντεο από το Μάτι ως ένδειξη σεβασμού στα 100+ των θυμάτων!!!!!! Ετσι για να καταλαβαινόμαστε...όσοι απομείναμε και μπορούμε να ... καταλαβαινόμαστε!!!


Let's block ads! (Why?)
Respect to mr. Gill !! Respect to mr. Gill !! Reviewed by olablogs on 17:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.