ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ…. Θέλουν να βομβαρδίζουν δίπλα στις παραλίες της Λέσβου και ανοιχτά της Χίου στην ΚΑΡΔΙΑ του Αιγαίου…!!


Μετά τις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Άγκυρα έριξε νερό στο μύλο της έντασης που καλλιεργεί στο Αιγαίο, με τον χαρτοπόλεμο των NAVTEX. 

Με ένα μπαράζ εκπομπής ναυτικών οδηγίων επιχειρεί να ανεβάσει το θερμόμετρο με δαδοχικές ασκήσεις με πυρά και ναυτικά γυμνάσια έως και στην προσεχή Τετάρτη.

Από σήμερα τα μεσάνυχτα έως και τις δυο τα ξημερώματα του Σαββάτου η υπερδραστήρια υδρογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας έχει δεσμεύσει παράνομα για ναυτικά γυμνάσια μια ευρεία θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και Αγίου Ευστρατίου.

Με νεότερη NAVTEX προαναγγέλλει την διεξαγωγή άσκησης με πυρά μεταξύ Ικαρίας και Χίου, από τις 11 το πρωί έως και στις 14.00 το μεσημέρι.

Ακόμη για την ερχόμενη Τρίτη η υδρογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, δεσμεύει παράνομα για περισσότερες από δώδεκα ώρες θαλάσσια περιοχή στα νοτιανατολικά της Μυτιλήνης, ξανά για άσκηση με πυρά.

πηγη

Let's block ads! (Why?)


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ…. Θέλουν να βομβαρδίζουν δίπλα στις παραλίες της Λέσβου και ανοιχτά της Χίου στην ΚΑΡΔΙΑ του Αιγαίου…!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ…. Θέλουν να βομβαρδίζουν δίπλα στις παραλίες της Λέσβου και ανοιχτά της Χίου στην ΚΑΡΔΙΑ του Αιγαίου…!! Reviewed by olablogs on 19:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.