Μυστηριώδη Πράγματα που Συμβαίνουν στον Πλανήτη Τώρα! (βίντεο)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Γη είναι ένας εξέχων πλανήτης, αφού σύμφωνα με την επιστήμη είναι και ο μοναδικός του ηλιακού μας συστήματος που διαθέτει ζωή κάθε είδους σε μία πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ζωή στη Γη είναι πολύ όμορφη και ότι όλα κυλούν σωστά. Όμως, αυτή η προοπτική της σκέψης αποδεικνύεται λανθασμένη αν μπούμε στη διαδικασία να διαπιστώσουμε πως τίποτα δεν είναι όπως νομίζουμε, πέρα από το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας ή τα μέρη που πηγαίνουμε διακοπές.

Η Φύση στον πλανήτη μας κάνει πολλά κόλπα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε, αν δεν τα βλέπαμε.

Όλοι ξέρουμε τους κεραυνούς που πέφτουν από τον ουρανό, αλλά γνωρίζατε για τους κεραυνούς που παράγονται από τα ηφαίστεια; Ή ότι η λεγόμενη «Πύλη στην Κόλαση» του Τουρκμενιστάν καίει εδώ και 45 χρόνια! Ξέρατε για τα λευκά ουράνια τόξα και από πού προέρχονται;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε και, κυρίως, για να δείτε αυτά τα μέρη και τα φαινόμενα που ανατρέπουν τη λογική που είχαμε αναπτύξει μέχρι τώρα, αφού υπάρχουν κάποια παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τα γνωρίζαμε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something Thought to Be Impossible Found In The Sea…


https://youtu.be/3-tW1Lwdr3k

diadrastika

Let's block ads! (Why?)


Μυστηριώδη Πράγματα που Συμβαίνουν στον Πλανήτη Τώρα! (βίντεο) Μυστηριώδη Πράγματα που Συμβαίνουν στον Πλανήτη Τώρα! (βίντεο) Reviewed by olablogs on 21:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.