Μπορεί στις μέρες μας οι παραγωγοί μελιού να χορηγούν ένα είδος τροφής που περιλαμβάνει επεξεργασμένη ζάχαρη ή βανίλια, ωστόσο στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε αυτή η λύση.
Έτσι οι αρχαίοι Έλληνες έβαζαν στα μελίσσια σταφίδες ή ξερά σύκα λιωμένα, ξασμένο μαλλί εμποτισμένο με κρασί από σταφίδα, χυμό σταφυλιών βρασμένο μέχρι να μείνει ο μισός, ή υδρομέλι
Οι συγκεκριμένες τροφές μπορούν να χορηγηθούν και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε περιόδους ξηρασίας, όταν η φυσική τροφή των μελισσών από τα λουλούδια έχει καταστραφεί.
Διαβάστε πως τάιζαν οι αρχαίοι Έλληνες τα μελίσσια τους
Reviewed by olablogs
on
15:14
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου