Ένα Τεράστιο και Μυστήριο Αντικείμενο Φωτογραφήθηκε Κοντά στον Ήλιο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα τραβήχτηκαν το σούρουπο της 29ης Σεπτεμβρίου 2018 από τον  Stefano Farigu ο οποίος βρισκόταν στο Monti di Sinnai στην Σαρδηνία.
Ενώ ο Ήλιος βρισκόταν σε φάση ηλιοβασιλέματος, ο Stefano άρχισε να τον φωτογραφίζει με κάμερα Nikon D800. Μόνο μετά από την προβολή των εικόνων, ο Sefano παρατήρησε την παρουσία ενός μυστηριώδους και τεράστιου ορατού  αντικειμένου, δίπλα στον Ήλιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζονται τεράστια αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο. Στην πραγματικότητα, σε ένα βίντεο που καταγράφηκε στις 4 Απριλίου 2018 από έναν ερασιτέχνη αστρονόμο, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ένα άγνωστο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο.
Τι είναι αυτό; Πολλά έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με το μυστηριώδες ουράνιο σώμα που ονομάζεται Πλανήτης X ή/και Nibiru, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει ανακαλυφθεί επίσημα αλλά μόνο θεωρητικά από τους αστρονόμους, καθώς αυτό δεν είναι ακόμα ορατό από τα τηλεσκόπια.
Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις για ένα μυστηριώδες ουράνιο σώμα που ονομάζουν Planet Nine, τον οποίο αναγνωρίζουν τόσο αστρονόμοι όσο και εμπειρογνώμονες της NASA.
Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Ήλιος έχει έναν σύντροφο, ένα σκοτεινό αστέρι, ένα κόκκινο νάνο που ονομάζουν Νέμεσις.
Άραγε, τι από όλα αυτά μπορεί να είναι το σφαιρικό αντικείμενο που φωτογραφήθηκε δίπλα στον Ήλιο; μπορεί να είναι μία φάρσα, μία αντανάκλαση ή κάτι άλλο;
Δείτε και το σχετικό βίντεο:
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Photographed a huge and «mysterious object» near the Sun

https://youtu.be/zJX7qHlXdEs



diadrastika

Let's block ads! (Why?)


Ένα Τεράστιο και Μυστήριο Αντικείμενο Φωτογραφήθηκε Κοντά στον Ήλιο Ένα Τεράστιο και Μυστήριο Αντικείμενο Φωτογραφήθηκε Κοντά στον Ήλιο Reviewed by olablogs on 17:02 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.