Τι Είναι η Ανθρωποειδής Φιγούρα που Βγαίνει από Μία Πύλη στα Πυρηναία


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως βλέπουμε και στην εικόνα, μία ανθρωποειδής φιγούρα φαίνεται να βγαίνει μέσα από μία τεράστια πύλη γεμάτη φως.

Ένα πολύ παράξενο όσο και παράδοξο φαινόμενο εμφανίστηκε και φωτογραφήθηκε στα Πυρηναία που είναι μία από τις μεγαλύτερες οροσειρές της Ευρώπης και βρίσκονται ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία ενώ αποτελούν φυσικά σύνορα ανάμεσα στις δύο αυτές χώρες.
Άνοιξε πραγματικά, στα τέλη Οκτωβρίου 2018, μία χρονοπύλη από την οποία εισέρχονται όντα από αλλού στον κόσμο μας; Για τους λάτρεις του μυστηρίου και των εξωγήινων, αυτή θα μπορούσε να είναι μία πολύ λογικοφανής εξήγηση, χωρίς αμφιβολία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς όπως μας αναλύει πρόκειται για μία οπτική ψευδαίσθηση. Ας δούμε, λοιπόν, τι μας λέει ο ίδιος:

Το φαινόμενο Brocken spectre (το φάντασμα του Μπρόκεν) απαθανατίστηκε προχθές στα Πυρηναία!

Στο συγκεκριμένο οπτικό φαινόμενο το φως δημιουργεί ψευδαισθήσεις δίνοντας την εντύπωση ότι εμφανίζονται ανθρώπινες φιγούρες να ξεπροβάλλουν μέσα από ομίχλη έχοντας πίσω τον ήλιο σε συνδυασμό με άλω ή φωτοστέφανο που περιβάλλει με τα χρώματα της ίριδας μεγάλες σκιώδεις φιγούρες. Το φαινόμενο έχει την ονομασία Brocken spectre (το φάντασμα του Μπρόκεν) επειδή εθεάθη για πρώτη φορά στο ομώνυμο βουνό της Γερμανίας!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε και την σχετική ανάρτηση:



diadrastika

Let's block ads! (Why?)


Τι Είναι η Ανθρωποειδής Φιγούρα που Βγαίνει από Μία Πύλη στα Πυρηναία Τι Είναι η Ανθρωποειδής Φιγούρα που Βγαίνει από Μία Πύλη στα Πυρηναία Reviewed by olablogs on 19:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.