Πυρόπληκτη γύρισε μετά από ένα μήνα στο σπίτι της που κάηκε και βρήκε τον σκύλο της να την περιμένει

Πυρόπληκτη γύρισε μετά από ένα μήνα στο σπίτι της που κάηκε και βρήκε τον σκύλο της να την περιμένει

Μια γυναίκα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σκυλί της όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στη γειτονιά της στη Βόρεια Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, επέστρεψε στην πατρίδα αυτή την εβδομάδα και βρήκε το αγαπημένο της σκυλί να περιμένει στις στάχτες του σπιτιού της.

Μία εθελοντική ομάδα διάσωσης μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει το σκύλο, που ονομάζεται Madison, να περιμένει υπομονετικά στο σπίτι του μέχρι να επιστρέψει η ιδιοκτήτριά του Andrea Gaylord.

Στη λεζάντα, η ομάδα έλεγε ότι οι «γονείς» του Madison δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους μετά πυρκαγιά.

“Ήλπιζαν και προσεύχονταν να είναι το σκυλί τους καλά. Όταν πήραν τελικά την άδεια να επιστρέψουν στο σημείο όπου κάποτε βρισκόταν το σπίτι τους…. ο Madison ήταν εκεί για να φυλάει το πρώην σπίτι του. Δεν το έβαλε κάτω ποτέ!”

Ένα συναρπαστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο Madison συναντήθηκε ξανά με τον αδερφό του Miguel, ο οποίος διασώθηκε από τους γείτονες.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στην πόλη Paradise αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους καθώς η φονική πυρκαγιά στην περιοχή έπληξε 240 τετραγωνικά μίλια μετά το ξέσπασμα της 8ης Νοεμβρίου.

Αυτή την εβδομάδα, εκατοντάδες κάτοικοι μπόρεσαν τελικά να επιστρέψουν και να ερευνήσουν ό,τι απέμεινε από τα σπίτια τους μετά το ξέσπασμα της πιο καταστροφικής πυρκαγιάς στην ιστορία της Καλιφόρνια.

Ένα μήνα αργότερα, τουλάχιστον 85 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 11 εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η Shayla Sullivan, μία εθελόντρια που βοηθούσε στη διάσωση κατοικίδιων ζώων από την πυρκαγιά, μοιράστηκε την συγκινητική ιστορία του Madison.

Είπε ότι είδε τον Madison αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών της, αλλά δεν μπόρεσε να τον πλησιάσει, έτσι του άφηνε φρέσκο φαγητό και νερό με την ελπίδα ότι το σκυλί θα τα έβρισκε.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που η ιδιοκτήτρια του Madison μπόρεσε να επιστρέψει στη γειτονιά της και βρήκε τον σκύλο της εκεί!! Το αξιαγάπητο σκυλί είχε μείνει για να προστατεύσει ό, τι έμεινε από το σπίτι του, και ποτέ δεν εγκατέλειψε τους ανθρώπους του!” έγραψε η Sullivan.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που τώρα που τα γράφω αυτά κλαίω! Δεν εγκατέλειψε το σπίτι του παρά τις καταιγίδες και την πυρκαγιά! Ήταν εκεί για έναν ολόκληρο μήνα!!”

“Ο Madison αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά ζώα στις πληγείσες περιοχές που περιμένουν τους ανθρώπους τους. Αυτά κρατάνε την ελπίδα μας ζωντανή!”

Let's block ads! (Why?)


Πυρόπληκτη γύρισε μετά από ένα μήνα στο σπίτι της που κάηκε και βρήκε τον σκύλο της να την περιμένει Πυρόπληκτη γύρισε μετά από ένα μήνα στο σπίτι της που κάηκε και βρήκε τον σκύλο της να την περιμένει Reviewed by olablogs on 16:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.