Αν παρατηρήσετε μια Μοβ Πεταλούδα κολλημένη σε κάποιο Μαιευτήριο, ΑΥΤΟ σημαίνει…

Η Millie και ο σύντροφος της Lewis ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι εκείνη ήταν έγκυος. Αλλά όταν πήγαν για υπέρηχο και έμαθαν ότι θα έκαναν δίδυμα, έπαθαν πλάκα. Ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα.

Η οικογένεια της Millie είχε πολλά δίδυμα κι εκείνη ήταν περήφανη και ενθουσιασμένη που θα συνέχιζε την παράδοση. Ενώ όμως γιόρταζαν αυτό το νέο, ο γιατρός τους ράγισε την καρδιά. Ένα από τα αγέννητα δίδυμα είχε μια πάθηση με το όνομα ανεγκεφαλία. Η Millie και ο Lewis έκλαψαν…

Τα παιδιά που διαγιγνώσκονταν με ανεγκεφαλία από την μήτρα δεν επιζούσαν μέχρι την γέννα. Στην πάθηση αυτή μέρος του εγκεφάλου μένει υποανάπτυκτο. Αυτά ήταν τραγικά νέα για τους μέλλοντες γονείς

Για μήνες προσεύχονταν στον Θεό να τα καταφέρουν και τα δυο κορίτσια τους. Ήθελαν να τα μεγαλώσουν μαζί σαν αδερφές. Ο Θεός όμως τους πήρε την μία. Πέθανε λίγο μετά την καισαρική.

Η Millie και ο Lewis ήταν συντετριμμένοι. Αλλά μάζεψαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την άλλη κόρη τους, την Callie. Παρά την τραγωδία, η ομορφιά αυτού του μωρού αιχμαλώτισε τις καρδιές των γονιών της. Τότε μια άλλη γυναίκα στην εντατική είπε στην Millie κάτι που την έκανε να κλάψει.

“Είσαι τόσο τυχερή που δεν έχεις δίδυμα…” Αυτά τα λόγια την έκαναν να καταρρεύσει. Έτρεξε έξω από το δωμάτιο, κλαίγοντας ανεξέλεγκτα. Εκείνη τη στιγμή θα έγινε τα πάντα για να έχει και τα δύο κορίτσια της, ό,τι κι αν πίστευε εκείνη η κυνική γυναίκα.

Αφού ηρέμησε, η Millie αποφάσισε να κάνει κάτι για να μην ξανασυμβεί αυτή παρεξήγηση και σε άλλους γονείς που έχαναν μωρά στις γέννες. Τότε της ήρθε η ιδέα με την μοβ πεταλούδα. Ένα αυτοκόλλητο με μια μοβ πεταλούδα συμβολίζει ότι ένα μωρό από μια γέννα με πολλά μωρά χάθηκε.

Δείτε επίσης:  Αυτό το γιγάντιο σαλιγκάρι μοιάζει με κουνέλι και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση

“Κανείς από τους άλλους γονείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί με την Skye. Το σχόλιο είναι αθώο και χιουμοριστικό… Δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι είχα κάποτε δύο μωρά. Αλλά το σχόλιο με λύγισε. Έτρεξα έξω από το δωμάτιο με δάκρυα και δεν είχαν ιδέα γιατί. Δεν άντεχα να τους πω τι είχε συμβεί.”

“Με ένα απλό αυτοκόλλητο θα μπορούσε να είχε αποτραπεί όλη αυτή η κατάσταση.” Η Millie και ο Lewis έχουν αφοσιωθεί στην ενημέρωση του σκοπού τους και προωθούν το Ίδρυμα Skye High. Τα αυτοκόλλητα με την μοβ πεταλούδα εμφανίστηκαν σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο χάρη στην δημιουργική σκέψη τους.

Παρ’όλο που δεν μπορούν να φέρουν την Skye πίσω, ξέρουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και άλλους γονείς που περνάνε το ίδιο. Και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα. “Δεν θα μπορέσω ποτέ να σταματήσω κάτι τέτοιο, αλλά όσο πιο πολύ υποστήριξη στέλνουμε και βάζουμε πράγματα όπως τα αυτοκόλλητα, τόσο καλύτερα θα είναι.

Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να περάσει κανείς. Η Millie και ο Lewis έχουν δημιουργήσει μια σελίδα για συγκέντρωση δωρεών προκειμένου να βοηθήσουν και άλλες οικογένειες να ξεπεράσουν παρόμοιες καταστάσεις.

Credit: awm.com

Let's block ads! (Why?)


Αν παρατηρήσετε μια Μοβ Πεταλούδα κολλημένη σε κάποιο Μαιευτήριο, ΑΥΤΟ σημαίνει… Αν παρατηρήσετε μια Μοβ Πεταλούδα κολλημένη σε κάποιο Μαιευτήριο, ΑΥΤΟ σημαίνει… Reviewed by olablogs on 05:31 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.