Οι εθνομηδενιστές σιωπούν μπροστά στην αρπαγή της βορειοηπειρωτικής γης


Όταν δολοφονήθηκε ο Κωσταντίνος Κατσίφας, οι αντιφά λίγο έλειψε να φωνάξουν "ζητώ η αλβανική αστυνομία". Ένα μέλος της καταπιεσμένης μειονότητας αφού προκλήθηκε, πυροβόλησε στον αέρα σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του χωρίς να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές καθώς είχε και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς επίσης την εκπαίδευση που θα οδηγούσε σε θύματα αν ήταν ο στόχος του.
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Οι υπερασπιστές δολοφόνων και πολέμιοι της αστυνομίας στάθηκαν στο πλευρό των δολοφόνων επειδή ο Κατσίφας είχε όπλο. Οι υπερασπιστές τρομοκρατών είναι ευαίσθητοι με την οπλοκατοχή. Βέβαια όταν δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας επειδή μίλησε ελληνικά ούτε τότε μίλησαν και ας μην είχε όπλο και φυσικά ούτε τώρα που η αλβανική κυβέρνηση αρπάζει τη γη της μειονότητας μιλούν αλλά ψάχνουν τρόπο να δικαιολογήσουν την Αλβανία που τίμησε το συνεργάτη των Ναζί, Φρασέρι.

Φοβούνται λέει για την αλλαγή συνόρων αλλά δεν αντιδρούν στις δηλώσεις Ράμα για ένωση όλων των Αλβανων. Το κλείσιμο του Βορειοηπειρωτικού που εκκρεμεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι αλλαγή συνόρων. Βασικά η αυτονομία δε σημαίνει αλλαγή συνόρων αλλά τέλος πάντων η προοπτική ένωσης ενός ιστορικά σερβικού τόπου με ένα τρίτο κράτος χάρη στους διεθνείς νταβατζήδες τους αφήνει αδιάφορους. Δεν έχουν ιδεολογία αλλά μόνο μίσος για αυτό το έθνος και έτσι στηρίζουν κάθε ξένο φασισμό που επιδιώκει την καταστροφή του.



freepen.gr

Let's block ads! (Why?)


Οι εθνομηδενιστές σιωπούν μπροστά στην αρπαγή της βορειοηπειρωτικής γης Οι εθνομηδενιστές σιωπούν μπροστά στην αρπαγή της βορειοηπειρωτικής γης Reviewed by olablogs on 20:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.