ΚΟΥΡΔΟΙ : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

Αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν με κάθε μέσο την αναγγελλόμενη τουρκική επίθεση ανατολικά του Ευφράτη φέρονται οι Κούρδοι, όπως ανακοινώνουν τα ειδησεογραφικά τους πρακτορεία, ενώ υπόσχονται να γίνει ο τάφος των Τούρκων στην περιοχή

Όπως αναφέρεται με κήρυξη πολέμου για τους Κούρδους ισοδυναμεί η απειλή της Τουρκίας για επίθεση στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσαν τα κουρδικά κόμματα στην περιοχή!

Μάλιστα κάλεσαν τις εμπλεκόμενες πλευρές να αποκλείσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασαν την ανησυχία τους αναφορικά με τις ενέργειες και την παρουσία των μαχητών των κουρδικών πολιτοφυλακών στη Συρία.

«Όλες οι δυνάμεις στη βόρεια και την ανατολική Συρία καλούνται να συμφωνήσουν σε στρατηγικές για την αντιμετώπιση αυτής της επίθεσης», αναφέρουν τα κουρδικά κόμματα στην περιοχή αναφορικά με τις τουρκικές απειλές.

Ο Ερντογάν είχε δηλώσει την Τετάρτη πως η Τουρκία θα εξαπολύσει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ κουρδικής πολιτοφυλακής YPG, κάνοντας το Πεντάγωνο να προειδοποιήσει πως οποιαδήποτε τέτοια στρατιωτική ενέργεια θα ήταν απαράδεκτη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΚΟΥΡΔΟΙ : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΟΥΡΔΟΙ : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ Reviewed by olablogs on 10:39 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.