S.O.S. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!


Αυτό είναι στην πλήρη του μετάφραση το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, που ΚΑΤΑΡΓΕΊ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...





Αυτό είναι το ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το οποίο ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λέγοντας από το βήμα της Συνόδου στο Μαρακές:


 «Το επόμενο διάστημα είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις» και «να αναγνωρίσουμε ότι καμία χώρα από μόνη της δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τη μετανάστευση.

Θα θέσουμε την ζωή των μεταναστών, σε πρώτη προτεραιότητα".


Απαιτείται η ενημέρωση του λαού και η λήψη αποφάσεων όλων των δημοτικών συμβουλίων, προκειμένου να υπάρξει γενικευμένη αντίσταση και αντίδραση στον επερχόμενο εφιάλτη που με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, θα φέρει στην Πατρίδα μας, σε πρώτη δόση, 38.000.000 εκατομμύρια αφροασιάτες, στους οποίους θα παρασχεθούν νομίμως, έγγραφα διαμονής, εργασίας και ... πλήρους υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλειας.




Παράλληλα, θα ετοιμάζεται η λειτουργία των ΕΟΖ, που θα αποτελέσουν στην ουσία ξεχωριστά κρατίδια εντός της Ελλάδας, τα οποία θα διοικούνται απο εκπροσώπους του ΟΗΕ και θα έχουν δικές τους κυβερνήσεις, σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες κλπ. και θα χρειάζεται ειδική βίζα για να τις επισκεφθείς...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



S.O.S. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!




ΑΦΥΠΝΙΣΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!


Καλλιόπη Σουφλή




https://www.scribd.com/document/395442182/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-2018-12-11-%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-v-1#from_embed



ΠΗΓΗ

Let's block ads! (Why?)


S.O.S. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! S.O.S. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! Reviewed by olablogs on 16:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.