Οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις του 2018

Perierga.gr - Οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις του 2018

Αν και η παγκόσμια οικονομία δέχεται αρκετούς κλυδωνισμούς, υπάρχουν πόλεις στον κόσμο που χαράζουν μια σταθερά δυναμική οικονομική ανάπτυξη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επικεντρώθηκε στις πιο ενεργές εμπορικά πόλεις του κόσμου και μας αποκαλύπτει εκείνες που που ήταν οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μέσα στο 2018.

Παρακολουθώντας λοιπόν, μια σειρά κοινωνικοοικονομικών και εμπορικών δεικτών, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εντόπισε και κατέταξε 20 πόλεις ως αναδυόμενους επιχειρηματικούς κόμβους ανά τον κόσμο με προϋπόθεση την ταχύτατη εμπορική τους εξέλιξη και επέκταση.

Η Ασία φιλοξενεί 19 από τις 20 κορυφαίες πόλεις του φετινού δείκτη και συνολικά οι ινδικές και κινεζικές πόλεις κυριαρχούν στην κατάταξη, αντιπροσωπεύοντας τα τρία τέταρτα των κορυφαίων 20.

Μόνο μία πόλη εκτός της Ασίας, το Ναϊρόμπι, κατατάσσεται στις 20 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις της υφηλίου – ωστόσο ακόμα και σε αυτή την πόλη υπάρχει ισχυρή ασιατική επιρροή, με σημαντικές επενδύσεις από την Κίνα, που επικεντρώνονται κυρίως σε έργα υποδομής.

Perierga.gr - Οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις του 2018

Η ισχυρή ανάπτυξη προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για οικονομική και κοινωνική ευημερία, αλλά δημιουργεί εξίσου προκλήσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αναδυόμενες αγορές για να εξασφαλίσουν ότι η βραχυπρόθεσμη ανάπτυξή τους θα γίνει μακροπρόθεσμη και δυναμική.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Let's block ads! (Why?)


Οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις του 2018 Οι πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πόλεις του 2018 Reviewed by olablogs on 22:44 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.