Βίντεο από το μέλλον: Τι θα συμβεί, αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών


Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Δεν θα συζητήσουμε για το αν υπάρχουν πρόθυμοι βουλευτές αλλά για το πόσοι είναι αυτοί.

Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής, έχει 150 σίγουρους βουλευτές (145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ + Κουντουρά, Παπαχριστόπουλο, Δανέλλη, Λυκούδη, Θεοχαρόπουλο).

Επίσης μένει να δούμε τι θα κάνει η Παπακώστα αλλά και τι θα κάνει ο Κόκκαλης. Ακόμα, ο Μαυρωτάς του Ποταμιού, είπε (στην εκπομπή Ακραίως) ότι αυτός και ο Θεοδωράκης θα ψηφίσουν την Συμφωνία, αν η κυβέρνηση βρει τους 150.
Οι πιθανότητες που έχει η κυβέρνηση, είναι πολύ καλές. Αν και εφόσον κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θα δώσουμε όνομα, γλώσσα και εθνότητα κάτω από τους θριαμβευτικούς ήχους των βουλευτών της κυβέρνησης αλλά και των προθύμων.
Βίντεο από το μέλλον:

https://youtu.be/heAw4z71lvo

Χιουμοριστική η παραπάνω προσέγγιση θα μπορούσε να πει κάποιος και θα συμφωνούσαμε αν τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά.

Αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θα ξεσπάσει ένας πραγματικός «πόλεμος» μέσα στις ελληνικές πόλεις. Από την μια πλευρά θα υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν την Συμφωνία και από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν αυτοί που την θέλουν.
Κάτι αντίστοιχο είδαμε εχθές στο Σύνταγμα. Υπήρχε η πλειοψηφία που δεν θέλει να παραχωρηθεί το όνομα στα Σκόπια και υπήρχαν και οι λίγοι αλλά εξοπλισμένοι, που θέλουν την Συμφωνία.
Δεν είναι πολιτικό το θέμα, ούτε υποστηρίζουμε ότι τα κόμματα έχουν….στρατούς. Η Συμφωνία των Πρεσπών όμως, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η σταθερότητα θα εγκαταλείψει τον τόπο και οι συμπλοκές Ελλήνων-Αναρχικών, θα είναι καθημερινές.

Δεν είμαστε ούτε προφήτες, ούτε καταστροφολόγοι. Απλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Εσείς τι πιστεύετε ότι θα συμβεί;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μείνει στην Ιστορία, ως ο άνθρωπος που έσωσε την Μακεδονία αλλά και την κοινωνική συνοχή.

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει μια πράξη, που θα μείνει για πάντα στα βιβλία της Ιστορίας του Έθνους.
Θα παραιτηθεί ώστε να πάμε σε εκλογές ή όχι;


Photo Credits: Eurokinissi


el.gr

Let's block ads! (Why?)


Βίντεο από το μέλλον: Τι θα συμβεί, αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών Βίντεο από το μέλλον: Τι θα συμβεί, αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών Reviewed by olablogs on 16:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.