ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κόβει έναν Σωλήνα σε 3 ίσα κομμάτια και Ξεκινάει να το Βάφει. Το αποτέλεσμα; Ένας πανέμορφος κρεμαστός κήπο

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να ξεχάσετε τα βότανα, τα λουλούδια και τα λαχανικά. Όταν υπάρχει θέληση, πάντα βρίσκεται ο δρόμος.

Βλέπουμε συνέχεια καινούργιες ιδέες για μικρούς κήπους και είναι λογικό αφού δεν έχουν όλοι τον χώρο ή το χρήμα για κάτι μεγαλύτερο.

Η λύση; Δημιουργήσετε ένα κρεμαστό κήπο!

Θα χρειαστείτε:

  • υδρορροές
  • 6 τελικά κομμάτια που να ταιριάζουν με τις υδρορροές
  • χρώμα σε σπρέι
  • 6 κομμάτια από χοντρό σύρμα
  • συρματόσχοινο
  • 2 κλιπ για σχοινί
  • 2 άγκιστρα
  • 6 υποδοχές που ταιριάζουν με το συρματόσχοινο
  • χώμα
  • φυτά

Οδηγίες:
Κόψτε την υδρορροή σε 3 ίσα κομμάτια και βάλτε τα τελικά κομμάτια σε όλα.

57fbc91214500

Χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι για να φτιάξετε τις τρύπες στο κάτω μέρος της υδρορροής. Μπορείτε να τις κάνετε και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της φωτογραφίας. Θα παίζουν τον ρόλο της αποχέτευσης για τα φυτά. Προσοχή να έχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους.

57fbe217bec1b

Μπορείτε να τις βάψετε εάν θέλετε.
57fbc91228e80

Μετά, λυγίστε το σύρμα έτσι ώστε να ταιριάξει γύρω από την υδρορροή.

57fbc91233aa0

Βρείτε που θέλετε να κρεμάσετε τον κήπο σας. Να θυμάστε, θα πρέπει να μπορείτε να τον φτάνετε για να τον ποτίσετε. Φτιάξτε μία θηλιά στην μία άκρη του συρματόσχοινου.

57fbc9123d194

Βάλτε τα μεταλλικά άγκιστρα εκεί όπου σκοπεύετε να κρεμάσετε τον κήπο σας. Θα μπορούσε να είναι από την ταράτσα, από το ταβάνι, ή από την άκρης της στέγης σας.

57fbc91247e4a

Στη συνέχεια, περάστε τη θηλιά από το άγκιστρο και περάστε το συρματόσχοινο από τις τρύπες που κάνατε στις υδρορροές. Χρησιμοποιήστε τις υποδοχές για το συρματόσχοινο για να είναι πιο σταθερό.

57fbc91256035

Ο κρεμαστός σας κήπος θα πρέπει να είναι κάπως έτσι. Τώρα πρέπει να δείτε εάν ο κήπος σας είναι στην ευθεία και προσαρμόστε τον εάν χρειαστεί.

57fbc9126285e

Το μόνο που έχει μείνει να κάνετε είναι να βάλετε το χώμα και τα φυτά. Ιδού! Ο κήπος σας τώρα είναι έτοιμος.

57fbc9127188b

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Let's block ads! (Why?)

Κόβει έναν Σωλήνα σε 3 ίσα κομμάτια και Ξεκινάει να το Βάφει. Το αποτέλεσμα; Ένας πανέμορφος κρεμαστός κήπο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κόβει έναν Σωλήνα σε 3 ίσα κομμάτια και Ξεκινάει να το Βάφει. Το αποτέλεσμα; Ένας πανέμορφος κρεμαστός κήπο ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κόβει έναν Σωλήνα σε 3 ίσα κομμάτια και Ξεκινάει να το Βάφει. Το αποτέλεσμα; Ένας πανέμορφος κρεμαστός κήπο Reviewed by olablogs on 22:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.