Ε ψιτ, εσύ! Ναι εσύ... Σκάσε και πλήρωνε!!!


Ε ψιτ, εσύ! Ναι εσύ... Σκάσε και πλήρωνε!!!
-
26.11.18: O πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που είναι εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, πλακώνεται στο ξύλο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας, Θεόδωρο Πανταλάκη. Μιλάμε για άγριο ξύλο!! Η αιτία που έπεσε το ξύλο της αρκούδας, ήταν ένα δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που δώθηκε!
Μήπως ο Πολάκης άκουσε τίποτα;
Φήμες λένε ότι το δάνειο ήταν για ένα συριζο-εκδότη ο οποίος θα έβαζε ως εγγύηση τις διαφημίσεις που θα έπαιρνε αργότερα! Αλλά ξαναρωτώ, ο Πολάκης μήπως άκουσε τίποτα γι αυτό; Διότι πρώτη φορά στον πλανήτη, πλακώνεται στις μπουνιές ο νο#1 και ο νο#2 μιας τράπεζας! Σε μια τράπεζα που φαίνεται ότι "αγαπά" πολύ τον Τσίπρα! Αντίθετα, ο Ελληνικός λαός, όχι δάνειο δεν μπορεί να πάρει, αλλά του κλέβουν την περιουσία του με κόλπα αλά Κόζα Νόστρα!!!

ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ...

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΆΝΕΙΟ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ...

ΥΓ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ, να μην πολυ-υπερασπίζεται τον Στουρνάρα γιατί θα έρθουν εποχές πολύ δύσκολες για τον κεντρικό τραπεζίτη της Γερμανικής Τράπεζας της (κατ'όνομα) Ελλάδος!


George Adalis B

Let's block ads! (Why?)


Ε ψιτ, εσύ! Ναι εσύ... Σκάσε και πλήρωνε!!! Ε ψιτ, εσύ! Ναι εσύ... Σκάσε και πλήρωνε!!! Reviewed by olablogs on 19:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.