ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ; (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει πόλεμο με τη Ρωσία; έτσι φαίνεται!

Ο Βρετανός υπουργός δήλωσε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι έτοιμο να δράσει και θα παρέμβει με σκληρή εξουσία ενάντια στη Ρωσία, την Κίνα και άλλα έθνη ή παράγοντες που μπορεί να είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

«Ο γενικός στρατιωτικός τόνος της ομιλίας του στρατιωτικού διοικητή δεν μπορεί να παραλείψει να πει ότι οι προθέσεις« να δείξουν δύναμη »,« να αυξήσουν τη θνησιμότητα του στρατού τους »δεν συνδέονται με τα καθήκοντα διασφάλισης της βρετανικής ασφάλειας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας είπε.
Ο Ρώσος αξιωματούχος τόνισε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο το Λονδίνο επιδιώκει να προωθήσει τα συμφέροντά του στον κόσμο με βάση τη στρατιωτική δύναμη.

Πρόσθεσε ότι «αυτή η γραμμή δεν είναι πολύ διαφωτιστική, αποδυναμώνει την εικόνα του Ηνωμένου Βασιλείου στη διεθνή σκηνή, η οποία έχει ήδη πληγεί σοβαρά από την επιθετικότητα στο Ιράκ, στη Λιβύη και σε άλλες χώρες».

Σύμφωνα με άλλους εκπροσώπους της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, ο στρατιωτικός τόνος του Βρετανού υπουργού, που τοποθετεί τη Ρωσία ως «επιτιθέμενο», αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για την προσπάθεια επίτευξης αμυντικού προϋπολογισμού.

Αυτό έρχεται, καθώς τα ελικόπτερα επίθεσης AH-64 Apache από τον βρετανικό στρατό αποστέλλονται για πρώτη φορά στον Αρκτικό Κύκλο, αναφέρει ο Ήλιος.

Η εφημερίδα αναφέρθηκε σε ασκήσεις στη Νορβηγία αυτή την εβδομάδα που αφορούν τα βρετανικά ελικόπτερα Apache. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επιχειρήσεων της κοινής διοίκησης ελικοπτέρων, ο ταξίαρχος Mike Keating, το Apache στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους.

Η δημοσίευση σημειώνει ότι ο κύριος στόχος είναι να ενισχυθεί η βόρεια πλευρά του ΝΑΤΟ εν μέσω της προσπάθειας της Ρωσίας να «ελέγξει την περιοχή της Αρκτικής».

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018, ο βρετανός υπουργός Άμυνας Gavin Williamson παρουσίασε τη νέα στρατιωτική στρατηγική της Αρκτικής επικαλούμενος τις αυξανόμενες απειλές στην περιοχή και τις εικαζόμενες προσπάθειες της Ρωσίας να την στρατιωτικοποιήσουν. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της περιοχής και δήλωσε ότι ο στρατός πρέπει να είναι έτοιμος «να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές που προκύπτουν».
Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε ότι η στρατηγική προέβλεπε ρητά ότι οι Βρετανοί ναυτικοί θα συνεχίσουν να λαμβάνουν από κοινού με τους Νορβηγούς τους ομολόγους τους μακροπρόθεσμα.

Russian Nuclear Submarines: Weapons Of Global War

INF Is Dead. Europe Is One Step Closer To Nuclear War

Revealed! Russia To Build Two More Large Amphibious Assault Ships

Not Abram tank, Here’s Russia’s Unstoppable Terminator Tank Is Now Even More Deadly

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ; (Βίντεο) ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ; (Βίντεο) Reviewed by olablogs on 13:17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.