ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Εάν ψάχνετε τρόπο να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο ή τον κήπο σας, έχουμε την πλέον οικονομική λύση!

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια στροφή όλο και περισσότερων ανθρώπων προς τα φυσικά προϊόντα, στα λιγότερο επεξεργασμένα και κυρίως, στα απαλλαγμένα από επικίνδυνες για την υγεία του ανθρώπου ουσίες.

Παράλληλα αυξάνεται και η ανάγκη του κόσμου να αποκτήσει περισσότερη αυτονομία στην αυτοδιαχείριση του νοικοκυριού και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Επιλέξτε διαφορετικά χρώματα και σχήματα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα.

Τα υλικά θα τα προμηθευτείτε από χρωματοπωλείο ή από κατάστημα υδραυλικών ειδών.

Τι θα χρειαστείτε:
● άδεια γυάλινα μπουκάλια (οποιοδήποτε γυάλινο μπουκάλι με στόμιο διαμέτρου Φ25mm)
● ταινία τεφλόν 1,5 εκ.
● χάλκινη πλακέτα σύνδεσης Φ10mm
● χάλκινο στήριγμα χαλκοσωλήνων Φ25mm
● χάλκινη μούφα 1εκ. μήκος Φ15mm
● χάλκινη τάπα Φ15mm
● 2 παξιμάδια εξαγωνικής κεφαλής Φ10mm
● 2 ανοξείδωτες ξυλόβιδες (εάν δεν βιδώνετε σε ξύλο προμηθευτείτε βίδες κατάλληλες για την επιφάνεια στην οποία πρόκειται να βιδώσετε)
● μεταλλική ντίζα 12εκ. Φ10
● σχοινί λάμπας λαδιού
● λάδι λάμπας λαδιού

2-1

Οδηγίες
1. Ετοιμάστε τη βάση στήριξης. Αποφασίστε σε πιο σημείο του εξωτερικού σας χώρου θέλετε να τοποθετήσετε τη λάμπα λαδιού και βιδώστε την χάλκινη πλακέτα στήριξης χρησιμοποιώντας τις ανοξείδωτες βίδες. Βιδώστε τη ντίζα μέχρι να εφαρμοστεί καλά και περάστε τα δύο παξιμάδια. Εφαρμόστε καλά το ένα παξιμάδι στο σημείο που εφάπτεται με τη βάση στήριξης και το άλλο στην άκρη όπου πρόκειται να βιδωθεί το στήριγμα χαλκοσωλήνων. Βιδώστε το στήριγμα και ασφαλίστε το στη θέση εφαρμόζοντας το παξιμάδι από πίσω.

3-1

2. Ετοιμάστε το μπουκάλι. Τυλίξτε τη μια άκρη της χάλκινης μούφας με την ταινία τεφλόν, ώστε η μούφα εφαρμόσει καλά στο στόμιο του μπουκαλιού. Περάστε το σχοινί μέσα από τη μούφα αφήνοντας να προεξέχει περίπου 1εκ.

4-1

3. Γεμίστε το γυάλινο μπουκάλι με το ειδικό λάδι για λάμπα λαδιού χρησιμοποιώντας ένα χωνί και τοποθετήστε μέσα το σχοινί εφαρμόζοντας καλά τη μούφα στο στόμιο. Περιμένετε λίγα λεπτά να απορροφήσει το σχοινί το λάδι και η λάμπα σας είναι έτοιμη να την ανάψετε. Χρησιμοποιήστε τη χάλκινη τάπα, όταν δεν έχετε τη λάμπα αναμμένη για να κρατήσετε το σχοινί στεγνό.
https://ift.tt/gOPSqu via

Let's block ads! (Why?)

Εάν ψάχνετε τρόπο να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο ή τον κήπο σας, έχουμε την πλέον οικονομική λύση!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Εάν ψάχνετε τρόπο να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο ή τον κήπο σας, έχουμε την πλέον οικονομική λύση! ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Εάν ψάχνετε τρόπο να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο ή τον κήπο σας, έχουμε την πλέον οικονομική λύση! Reviewed by olablogs on 00:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.