Μια μελέτη δείχνει πως όσοι βαριούνται να σηκωθούν από το κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι

Μερικές φορές δεν έχει σημασία οι ώρες που έχετε κοιμηθεί, γατί απλά δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ρουτίνα.

Ο κόσμος χωρίζεται σε δυο τύπους ανθρώπων:
Εκείνοι που αποδέχονται το γεγονός ότι πρέπει να ξυπνήσουν πολύ νωρίς και εκείνοι που περιμένουν να ακούσουν το ξυπνητήρι να χτυπήσει 5 φορές πριν σηκωθούν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσουν στο ραντεβού εξαιτίας της πρωινής τεμπελιάς.

Σε ποια κατηγορία ανήκετε;
Σύμφωνα με μια μελέτη εάν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία έχετε πολύ υψηλή νοημοσύνη. Η εν λόγω μελέτη διεξάχθηκε στην Βρετανία και έδειξε πως οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Επίσης τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν πως η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων τείνουν να είναι και πιο πετυχημένοι στα επαγγελματικά τους.

Επιπλέον οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως εκείνοι που συνήθιζαν να κοιμούνται μετά τις έντεκα το βράδυ και να ξυπνούν μετά τα οχτώ το πρωί, εκτός ότι κέρδιζαν περισσότερα χρήματα, ήταν πιο ευτυχισμένοι και ένιωθαν πιο ολοκληρωμένοι με τον τρόπο ζωή τους.

Φυσικά οι ερευνητές εξηγούν πως υπάρχει ένα όριο σε όλο αυτό. Αν για παράδειγμα καθυστερείτε πολύ να σηκωθείτε από το κρεβάτι και αυτό έχει αρνητική επίπτωση στην εξέλιξή σας, τότε δεν αποτελεί σημάδι ευφυΐας.

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δε θέλουν να σηκωθούν από το κρεβάτι, πλέον έχετε μια καλή δικαιολογία και μια εξαιρετική απάντηση σε εκείνους που κατακρίνουν τις συνήθεις του ύπνου σας.

Let's block ads! (Why?)


Μια μελέτη δείχνει πως όσοι βαριούνται να σηκωθούν από το κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι Μια μελέτη δείχνει πως όσοι βαριούνται να σηκωθούν από το κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι Reviewed by olablogs on 17:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.