Οι πιο καθαρές αεροπορικές εταιρείες

Perierga.gr - Οι πιο καθαρές αεροπορικές εταιρείες

Από τα πιο βρόμικα σημεία που ακουμπάμε στην καθημερινότητά μας είναι τα μέσα μεταφοράς, ανάμεσα στα οποία ανήκουν και τα αεροπλάνα. Κόντρα ωστόσο σε αυτό το δεδομένο, οι αεροπορικές εταιρείες που ακολουθούν συγκαταλέγονται σε αυτές με τις καθαρότερες καμπίνες.

Στην εν λόγω έρευνα, οι επιβάτες βαθμολόγησαν την ποιότητα της καθαριότητας σε αεροσκάφη από διάφορες χώρες. Οι επτά από τις 10 αεροπορικές εταιρείες της λίστας έχουν έδρα την Ασία ενώ αντίθετα καμία Βρετανική ή Αμερικάνικη δεν κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες 10.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από Skytrax World Airline Awards και στα πλαίσιά της ζητήθηκε από τους επιβάτες να εξετάσουν τα τραπέζια των καθισμάτων, τα χαλιά, την τουαλέτα και συνολικά την όψη της καμπίνας του εκάστοτε αεροπλάνου.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η αεροπορική εταιρεία ANA με έδρα την Ιαπωνία, ενώ ακολούθησαν η Eva Air με έδρα την Ταϊβάν και η Asiana Airlines που έχει έδρα στη Νότια Κορέα. Η Singapore Airlines κατέκτησε την τέταρτη θέση, και η Japan Airlines ολοκλήρωσε την τελική πεντάδα.

Η έρευνα ήταν ηλεκτρονική και διήρκησε από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο. Όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν στις ίδιες ερωτήσεις, με τη βάση δεδομένων της έρευνας να ανέρχεται στους 24,4 εκατομμύρια συμμετέχοντες.

1.ANA All Nippon Airways

2. Eva Air

3. Asiana Airlines

4. Singapore Airlines

5. Japan Airlines

6. Cathay Pacific Airways

7. Qatar Airways

8. Swiss International Air Lines

9. Hainan Airlines

10. Lufthansa

11. Korean Air

12. Cathay Dragon

13. Austrian Airlines

14. China Airlines

15. Thai Airways

GD Star Rating
loading...

Let's block ads! (Why?)


Οι πιο καθαρές αεροπορικές εταιρείες Οι πιο καθαρές αεροπορικές εταιρείες Reviewed by olablogs on 10:48 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.