ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ : ΟΙ S-400 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ…ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 (βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αν η Τουρκία εγκαταστήσει τελικά τους ρωσικούς πυραύλους S-400 τότε όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αυτοί θα σαπίζουν σε μια αποθήκη (Meral Akşener’den ‘S-400’ tepkisi: Koyacaksın depoya çürüyecekler) γιατί στην ουσία θα είναι μια τρύπα στο νερό για την αεράμυνα της.

Σύμφωνα με την Τουρκάλα πολιτικό, οι ρωσικοί πύραυλοι S-400 είναι κατασκευασμένοι για να αντιμετωπίζουν ως εχθρικά αεροσκάφη τα F-16 και έτσι δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα με τα τουρκικά F-16.

Όπως υποστήριξε η Μεράλ Ακσενέρ οι ρωσικοί πύραυλοι είναι ασύμβατοι με τα τουρκικά αεροπορικά συστήματα και θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα για την άμυνα της ιδίας της Τουρκίας.

Η Τουρκάλα πολιτικός ανέφερε ότι στην πραγματικότητα ο Ερντογάν παίρνει τους ρωσικούς πυραύλους όχι για να αντιμετωπίσει κάποια εχθρική απειλή, αλλά για να προστατευτεί ο ίδιος και το Σαράι του από πιθανό νέο πραξικόπημα.

Δηλαδή να μπορεί να χτυπήσει τα,,, δικά του F-16!!! Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ : ΟΙ S-400 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ…ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 (βίντεο) ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ : ΟΙ S-400 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ…ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 (βίντεο) Reviewed by olablogs on 19:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.