Αυτές οι 7 κινήσεις κάνουν το μυαλό πιο κοφτερό και ανεβάζουν στα ύψη την παραγωγικότητα

Ζούμε στην εποχή της ποσότητας και όχι της ποιότητας: και το εύθραυστο πολυεργαλείο που διαθέτουμε και λέγεται εγκέφαλος έχει ανάγκη την δεύτερη, περισσότερο από ποτέ.

Ο εγκέφαλος βομβαρδίζεται αδιάκοπα από πληροφορίες που έρχονται μέσα από ήχους, εικόνες, λέξεις. Διεκπεραιώνει πολλές εργασίες στον ίδιο χρόνο. Στρεσάρεται πολύ. Για να γίνει πιο παραγωγικό, χρειάζεται «τροφή» και «ξεκούραση».

Ο εγκέφαλος είναι με διαφορά το πολυπλοκότερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Ενα από τα πολλά συναρπαστικά στοιχεία γύρω από το σπουδαιότερο όργανο του ανθρώπου, είναι η ενέργεια που καταναλώνει.

Mια νευροεπιστήμονας, η Sahar Yousef, μάς αποκαλύπτει στο Business Insider τους τρόπους θα βοηθήσουν στην καλύτερη απόδοση του εγκεφάλου μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην συγκέντρωση και παραγωγικότητά του.

Διαβάστε τις απλές κινήσεις που κάνουν το μυαλό πιο κοφτερό στο Bovary.gr

Let's block ads! (Why?)


Αυτές οι 7 κινήσεις κάνουν το μυαλό πιο κοφτερό και ανεβάζουν στα ύψη την παραγωγικότητα Αυτές οι 7 κινήσεις κάνουν το μυαλό πιο κοφτερό και ανεβάζουν στα ύψη την παραγωγικότητα Reviewed by olablogs on 08:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.