ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Παίρνει Λάστιχα και τα βάφει Λευκά. Το τελικό Αποτέλεσμα είναι Ιδανικό για κάθε Κήπο!

Φαίνεται ότι οι γονείς προσπαθούν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους και να τα κρατήσουν μακριά από μπελάδες.
Είναι επίσης γνωστό ότι ο μέσος άνθρωπος σήμερα προσπαθεί πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή να αποκτήσει συνήθειες φιλικές στο περιβάλλον.

Το παρακάτω υπέροχο βίντεο προτείνει έναν τέλειο τρόπο για να περάσετε καλά με όλη την οικογένεια με οικολογικό τρόπο! Το Gardener Magazine δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube όπου δείχνει πως να μετατρέψετε παλιά λάστιχα σε όμορφες γλάστρες για τον κήπο.

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τα λάστιχα (όσο πιο πολλά, τόσο πιο απασχολημένα θα είναι τα παιδιά σας!)

Μετά, πρέπει να τα βάψετε, αλλά μην ξεχάσετε να στρώσετε κάτι στο πάτωμα για να μην βάψετε το γρασίδι.

Στη συνέχεια, περάστε στις τρύπες από τα λάστιχα μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Είναι σημαντικό να κάνετε τρύπες στις σακούλες για να περνάει αέρας.

Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε και τις δικές σας ιδέες, αλλά στο βίντεο η γυναίκα βάζει δύο λάστιχα το ένα πάνω από το άλλο για να φτιάξει μια πιο ψηλή γλάστρα.

Είναι πιο εύκολο να τα διακοσμήσετε με μεγάλα σχέδια αν έχετε πολλά λάστιχα μαζί, επειδή η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη.

Το επόμενο βήμα είναι να βάλετε το χώμα και τα θρεπτικά συστατικά στις γλάστρες και να φυτέψετε ό,τι θέλετε μέσα. Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

πηγή

Let's block ads! (Why?)

Παίρνει Λάστιχα και τα βάφει Λευκά. Το τελικό Αποτέλεσμα είναι Ιδανικό για κάθε Κήπο!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Παίρνει Λάστιχα και τα βάφει Λευκά. Το τελικό Αποτέλεσμα είναι Ιδανικό για κάθε Κήπο! ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Παίρνει Λάστιχα και τα βάφει Λευκά. Το τελικό Αποτέλεσμα είναι Ιδανικό για κάθε Κήπο! Reviewed by olablogs on 16:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.