ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates

Διακοσμήστε το χώρο σας εύκολα, γρήγορα, δημιουργικά και οικονομικά. Από την Αργυρώ Ντόκα

Είναι γεγονός πως ένα εντυπωσιακό φωτιστικό μπορεί να αλλάξει ριζικά την οπτική του σπιτιού μας. Η επιλογή όμως ενός φωτιστικού είναι αρκετά δύσκολη, καθώς -εκτός από την αισθητική του- θα πρέπει να προσέξουμε το μέγεθος του και το σχήμα του.
Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένα υπερμέγεθες φωτιστικό «γεμίζει» το χώρο χωρίς να του δίνει αέρα.

Άλλες φορές η επιλογή φωτιστικού είναι ακόμα δυσκολότερη, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα ύφη και χρώματα, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές σας για τη διακόσμηση του χώρου σας. Σύμφωνα με το inspireramera.se, η επιλογή αυτή δεν είναι δύσκολη πια.

p1a2k9t2s6v2m4mg5sl1p9it367_900

Μπορείς πλέον εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να φτιάξεις μόνος σου ένα εντυπωσιακό φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο τέσσερα υλικά και πολύ φαντασία. Το εντυπωσιακό φωτιστικό σας θα πάρει μορφή με μία μπάλα pilates. Βγάλε τη μπάλα από τη ντουλάπα για λίγο και ξεκίνα δημιουργικά.

Τα υλικά, που θα χρειαστείς είναι:
Μία μπάλα Pilates
Κόλλα για ταπετσαρίες
Μεμβράνη
Πλαστικό σπάγκο συσκευασίας
p1a2k9t2s51dnp1rome1n1eem1cup4_900

Οδηγίες:
Αρχικά, φουσκώστε τη μπάλα Pilatesνα πάρει το μέγεθος, που επιθυμείτε να έχει το φωτιστικό σας. Μόλις είναι έτοιμη, τυλίξτε την με τη μεμβράνη.
Στο επόμενο βήμα, βουτήξτε το σπάγκο μέα στην κόλλα για ταπετσαρίες και τυλίξτε τον γύρω από την μπάλα, προσέχοντας όμως να αφήσετε κενό στο πάνω μέρος της.
Αφού στεγνώσει τελείως ο σπάγκος, ξεφουσκώστε τη μπάλα και αφαιρέστε την από το άνοιγμα του φωτιστικού σας. Σ’ αυτό το σημείο, μπορείτε –εάν θέλετε- να βάψετε με σπρέι το φωτιστικό στο χρώμα της επιλογής σας.

phpThumb_generated_thumbnail Το φωτιστικό είναι έτοιμο για κρέμασμα!

Via

Let's block ads! (Why?)

Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates Reviewed by olablogs on 04:57 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.