Πόσες θερμίδες πρέπει να κόψεις την ημέρα για να μειώσεις τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων και γήρανσης -Δεν είναι πολλές

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία μας, ίσως τον σημαντικότερο. Πρόσφατη έρευνα βρήκε ότι η μείωση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων.

Σημειώνεται ότι οι καρδιακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στις περισσότερες χώρες. Η άσκηση, η ισορροπημένη διατροφή και η αποφυγή συνηθειών, όπως το κάπνισμα, είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Οπως αναφέρει ο καθηγητής γενετικής στο Χάρβαρντ, David Sinclair, ο περιορισμός θερμίδων όχι μόνο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων, αλλά επιβραδύνει και την γήρανση.

Μέσα από μια διετή μελέτη, 117 μεσήλικες, με κανονικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαροι, μείωσαν την πρόσληψη θερμίδων κατά 12% και οι επιστήμονες παρατήρησαν πολλά οφέλη στην υγεία τους.

Διαβάστε πόσες θερμίδες πρέπει να κόψετε για να διατηρήσετε υγιή την καρδιά σας στο Bovary.gr

Let's block ads! (Why?)


Πόσες θερμίδες πρέπει να κόψεις την ημέρα για να μειώσεις τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων και γήρανσης -Δεν είναι πολλές Πόσες θερμίδες πρέπει να κόψεις την ημέρα για να μειώσεις τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων και γήρανσης -Δεν είναι πολλές Reviewed by olablogs on 08:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.