Γρήγορη και εύκολη αφαίρεση λιπωμάτων με εντελώς φυσικούς τρόπους


Γρήγορη και εύκολη αφαίρεση λιπωμάτων με εντελώς φυσικούς τρόπους

Τα λιπώματα είναι καλοήθεις όγκοι που εντοπίζονται στον ιστό κάτω από το δέρμα (υποδόριο ιστό) και είναι οι συχνότεροι καλοήθεις όγκοι που υπάρχουν. Γρήγορη και εύκολη αφαίρεση λιπωμάτων με εντελώς φυσικούς τρόπους

Έχει υπολογιστεί ότι εμφανίζονται σε 1 άτομο σε κάθε 1000. Το μέγεθος που έχουν συνήθως είναι μικρό, με διάμετρο από 1 έως 3 εκατοστά. Μπορούν όμως να είναι και πολύ πιο μεγάλα και να φθάνουν στο μέγεθος ενός αυγού ή ακόμη μεγαλύτερα.

Τα λιπώματα αναπτύσσονται πολύ αργά. Πολλοί ασθενείς αναπτύσσουν μόνο ένα λίπωμα. Υπάρχουν άλλοι που παρουσιάζουν περισσότερα ενώ υπάρχουν και οικογενειακά σύνδρομα λιπωμάτοσης όπου οι ασθενείς παρουσιάζουν πολλά λιπώματα. Τα λιπώματα στις οικογένειες αυτές έχουν τάση να γίνονται μεγαλύτερα και να συγκεντρώνονται μαζί σε ορισμένες περιοχές.

Στους ασθενείς συνήθως συνιστάται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να τα αφαιρέσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις αφαιρούνται για αισθητικούς λόγους ή διότι οι ασθενείς δεν θέλουν να έχουν πάνω τους τα λιπώματα αυτά. Τα μειονεκτήματα της αφαίρεσής τους είναι ότι κάποτε ξαναδημιουργούνται και ότι η αφαίρεση τους αφήνει πίσω μια χειρουργική ουλή.

Αλλά, εάν το εξόγκωμα είναι πολύ μικρό, μπορεί να αφαιρεθεί και με φυσικό τρόπο. Οι δερματολόγοι προτείνουν οι ασθενείς τους να επιλέξουν μία από τις φυσικές θεραπείες, και εμείς να σας δώσουμε μερικούς πραγματικά καλούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τα λιπώματα.

Θεραπεία No. 1
Συνδυάστε μέλι και αλεύρι φτιάχνοντας ένα μείγμα πάστας, και εφαρμόστε το άμεσα στο λίπωμα. Ασφαλίστε το γύρω του με ένα μαντίλι ή μία γάζα. Κρατήστε το για μιάμιση ημέρα. Καθαρίστε την περιοχή του δέρματος με νερό, και επαναλάβετε και πάλι τη θεραπεία. Για βέλτιστα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη διαδικασία τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

Θεραπεία No. 2
Το κεντρί της μέλισσας έχει χρησιμοποιηθεί για αυτές τις περιπτώσεις, εδώ και χρόνια, και η θεραπεία περιλαμβάνει 2 τσιμπήματα μελισσών ανά ημέρα. Υπόσχεται εκπληκτικά αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα. Ο ασθενής θα έπρεπε να πάρει μια μέλισσα, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, και να την τοποθετήσει στο λίπωμα. Ποια είναι η συνέχεια; Λοιπόν, η μέλισσα υποτίθεται ότι θα σας τσιμπήσει. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να παρακάμψετε αυτή τη θεραπεία, εάν είστε αλλεργικοί στις μέλισσες και εφόσον δεν υπάρχει ειδικός να εφαρμόζει ή έστω να επιβλέπει την διαδικασία.

Θεραπεία No. 3
Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ένα κρόκο αυγού και 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Ανακατέψτε τα και απλώστε το μείγμα στο σημείο 4 φορές την ημέρα. Συνεχίστε να το εφαρμόζετε εκ νέου έως ότου εξαφανιστεί το λίπωμα.

Θεραπεία No. 4
Εφαρμόστε καθαρή πρόπολη πάνω στο λίπωμα κάθε μέρα μέχρι να απαλλαχτείτε από τον λιπώδη ιστό.



Πηγή: Weekly Healthy Life
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Let's block ads! (Why?)


Γρήγορη και εύκολη αφαίρεση λιπωμάτων με εντελώς φυσικούς τρόπους Γρήγορη και εύκολη αφαίρεση λιπωμάτων με εντελώς φυσικούς τρόπους Reviewed by olablogs on 22:21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.