«Αγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής διασύρει τη Βιολέττα αλά «Κατήφορος» -Τι θα δούμε παρακάτω

Συνταρακτικές εξελίξεις αναμένονται στις «Άγριες Μέλισσες», που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις των πρωταγωνιστών της σειράς.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί εδώ και καιρό να παγιδεύσει την Βιολέτα και να την εκδικηθεί για όσες φορές εκείνη τον επέκρινε για τους καβγάδες με τον Μιλτιάδη, αλλά και τον αδερφό του Νικηφόρο. Έτσι, την παρασύρει σε μια ερωτική βραδιά μαζί του και σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος στον «Κατήφορο», της παίρνει τα ρούχα και την αναγκάζει να κυκλοφορεί στο Διαφάνι μόνο με τα εσώρουχα.

Οι γυναίκες του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες», που έχουν δείξει από την αρχή πως θεωρούν τη Βιολέτα «ελαφρών ηθών», αντιδρούν και απαγορεύουν στους άνδρες της να πατήσουν το πόδι τους στο καφενείο της. Την εκδίκηση απέναντι στη Βιολέτα, που αποκαλύπτει εκτενώς δημοσίευμα του «TV Εθνος», είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, τόσο η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά, που υποδύεται τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», όσο όμως και η Ελένη Καρακάση, η κουτσομπόλα Ρίζω από το Διαφάνι.

Η Βιολέτα, μην αντέχοντας την ντροπή από το περιστατικό προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Από την αυτοκτονία τη σώζει ο Μιλτιάδης Σεβαστός κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό, σε μια από τις επόμενες σκηνές της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη δώσει στις περιλήψεις του για τη σειρά στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα έρθουν πιο κοντά, με τη σχέση τους να περνά σε άλλο επίπεδο.

Ο Μελέτης μαχαιρώνει τον Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες»

Κωνσταντής και Μελέτης έρχονται και πάλι στα χέρια για τα μάτια της Βιολέτας, την οποία διέσυρε στο χωριό ο νεαρός Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες». Ο παραγιός του Δούκα, Μελέτης όμως, επιτίθεται με μαχαίρι στον Μιλτιάδη, το οποίο βρίσκουν αιμόφυρτο ο Χρόνης και ο Προκόπης. Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του.

Όταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξιι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει για ακόμη µία φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Μελέτης με την κόρη του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Μελέτης με την κόρη του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» / Φωτογραφία: ANT1

Η Ανέτ μαθαίνει για την πλαστή διαθήκη στις «Άγριες Μέλισσες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όπως διαβάζουμε στις περιλήψεις για τα επεισόδια της εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες», η Αγορίτσα, η οικονόμος των Σεβαστών, θα ακούσει τον καβγά του Κωνσταντή με τον πατέρα του Δούκα. Σε αυτόν, ο μεσαίος γιος την οικογένειας αναμένεται να τον κατηγορήσει για την πλαστή διαθήκη με την οποία ο Δούκας πήρε όλη την περιουσία των Σεβαστών στερώντας ουσιαστικά το μερίδιο από τον αδερφό του Μιλτιάδη.

Η Αγορίτσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV Εθνος θα δώσει την πληροφορία στην Ανέτ, αδερφή του Δούκα. Η θεία από τη Γαλλία στις «Άγριες Μέλισσες» που φέρει βαρέως το γεγονός πως τα αδέρφια της μισιούνται, θα ψάξει στο γραφείο του Δούκα για αποδείξεις αναφορικά με την πλαστή διαθήκη.

Εικόνα από το παρελθόν με τον Τάσο Χαλκιά στον ρόλο του πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού
Εικόνα από το παρελθόν με τον Τάσο Χαλκιά στον ρόλο του πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού

Αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα της, προσπαθεί µαζί µε την Αγορίτσα να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Τελικά, η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόμινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

Απαγορευμένα αισθήματα της Δρόσως για τον Νικηφόρο

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, κυκλοφορεί η πληροφορία πως η Δρόσω, η μικρή αδερφή Σταμίρη, θα δει ερωτικά τον άνδρα της Ασημίνας, της αδερφής της. Τέτοιες διαστάσεις έχουν πάρει οι φήμες αυτές, που σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δανάη Μιχαλάκη, ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες», ερωτήθηκε γι’ αυτό από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αν και η ηθοποιός δεν διέψευσε το spoiler, δεν έσπευσε παρόλα αυτά ούτε να το επιβεβαιώσει.

Η Δρόσω θα αρχίζει να αισθάνεται πράγματα για τον Νικηφόρο
Η Δρόσω θα αρχίζει να αισθάνεται πράγματα για τον Νικηφόρο

Φαίνεται λοιπόν πως στη μεγάλη δεξίωση του Δούκα προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας, για την οποία οι αδερφές Σταμίρη ετοιμάζονται μέρες, ένας χορός με τον μέλλοντα γαμπρό της, θα ξυπνήσει στη Δρόσω απαγορευμένα συναισθήματα για εκείνον.

Let's block ads! (Why?)


«Αγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής διασύρει τη Βιολέττα αλά «Κατήφορος» -Τι θα δούμε παρακάτω «Αγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής διασύρει τη Βιολέττα αλά «Κατήφορος» -Τι θα δούμε παρακάτω Reviewed by olablogs on 15:04 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.