ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ..ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Άλλη μια περίπτωση όπου φάνηκε πόσο… «μεγάλη» είναι η στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας, (εδώ γελά και το παρδαλό κατσίκι), με το ευτράπελο γεγονός που έγινε στην περιοχή του Hatay, όταν δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωρυφυλακής συγκρούστηκαν, ακούστε, με ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας νομίζοντας ότι είναι Κούρδοι αντάρτες, προερχόμενοι από την γειτονική Συρία, με αποτέλεσα να υπάρχουν νεκροί και τραυματίες!

Συγκεκριμένα στην περιοχή Hassa και στην τοποθεσία Çardak Yaylası της επαρχίας Hatay, που συνορεύει με την Συρία, έγινε κανονική μάχη μεταξύ δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής και στη τούρκικης αστυνομίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αξιωματικός της Στρατοχωροφυλακής, δυο άντρες των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών.

Η περιοχή αυτή είναι ορεινή της οροσειράς Amanos και εκεί αναφέρεται δραστηριότητα Κούρδων, ενώ υπάρχει και ένα σημείο με την γειτονική Συρία, μια περιοχή όπου έχουν σημειωθεί πολλές μάχες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας του Hatay, το επεισόδιο ερευνούνταν από ειδική ανακριτική επιτροπή

Άλλο ένα «θαύμα» των…. «ενδόξων» τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που κάποιοι θέλουν να μα κάνουν να τις προσκυνάμε.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ..ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!! ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ..ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!! Reviewed by olablogs on 20:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.